Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Dogodki in novosti februarja

Najkrajši mesec v letu je tu. Na začetku februarja vas vabimo v Dvor, nato pa v muzej pošte in telekomunikacij, katerega vrata bodo na slovenski kulturni praznik odprta brezplačno. Spremljajte nas in obiščite dogodke, ki jih pripravljamo za vas. 

 

Dvorska cerkev

V nedeljo, 4. februarja, od 14. do 16. ure vabljeni na brezplačno vodenje po dvorski cerkvi sv. Petra, vodil bo vodnik Marjan Malovrh.

 

Poroka v romantični Polhograjski graščini, le korak iz Ljubljane
Se želita poročiti v grajskem parku, ki ga obdajajo okoliški hribi, v zelenem okolju, stran od mestnega vrveža in gneče? Vabimo vaju, da svojo ljubezen potrdita v objemu Polhograjske graščine. Možen je dogovor za cerkveni obred v župnijski cerkvi Marijinega rojstva ali znameniti gotski cerkvi sv. Petra v Dvoru. Termini porok se usklajujejo glede na prvo prijavo para za posamezno soboto. Pokličita nas, veseli bomo vajinega obiska. 

 

Čaj z grofom Blagajem
Vabimo posameznike ali mlade pare, ki bi želeli za nekaj časa postati grof Blagaj ali grofica Antonija ter v njunem imenu voditi program grajske čajanke za goste. Prijava naj vsebuje kratek življenjepis. Zaželeno je znanje tujih jezikov. Vaše prijave sprejemamo na info@grad-polhovgradec.si ali info@dobrova-polhovgradec.si.

 

Knjižnica Polhov Gradec

Vrata knjižnice so odprta vsak četrtek od 17. do 19.  ure in soboto od 10. do 12. ure. 

 

Pišite, pokličite, spremljajte nas, za vas smo na voljo:

T: 031 776 259
E: info@grad-polhovgradec.si
www.grad-polhovgradec.si
Spremljajte nas tudi na FB-strani Polhograjska graščina.

Pripravile: Julija Buh, Ana Oblak, Nina Slana

 

Oglejte si tudi