Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Zaključni pohod Sončkov na Planino

Zadnji pohod v lanskem letu in ob enem prvi otvoritveni pohod Sončkov v letu 2016 je bil pohod na Planino in zaključek v gostilni Mesec.

Zbrali smo se pri Štirni, si še enkrat zaželeli »Srečno ter veliko uspešnih pohodov« in pričeli pot proti  vrhu. Pot je bila prehojena, narava idilična, zasnežena in ob klepetanju smo hitro prišli do koče, ki nam je nudila lepo ozadje za skupinsko sliko. Nadaljevali smo pohod do Zaplane.

V Gostilni Mesec nas je prijazno sprejel gostilničar Grega in nazdravili smo z domačim napitkom. Po slastnem kosilu smo nadaljevali s programom. Spomnili smo se vseh dosežkov v lanskem letu, prisluhnili zanimivi statistiki ter hvaležno nagradili zaslužne organizatorje naših uspešnih pohodov. Prav tako nas je naš Vojko, ki je lani počasi zapuščal skupino, nasmejal s kratkimi zgodbicami. Na koncu programa smo se seznanili s planom pohodov v letošnjem letu.

Za zaključek smo ugotovili, da je bilo pohodniško leto uspešno, z upanjem in željo, da bo tako tudi letos, smo se  srečno vrnili v dolino.

Zapisala:     Nuša in Zoran Cvetkovič

Fotografije: Tatjana Rodošek, Danica Kos, Sonja Repnik

Povezave

Sončki

Oglejte si tudi