Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
NED.
21°C
4°C
Oceni objavo

Dogodki v Tržiču od 14. do 20. marca

Pestro dogajanje se bo v Tržiču nadaljevalo tudi po Gregorjevem.

Sredin večer bo v knjižnici dr. Toneta Pretnarja namenjen predavanju Joga obraza. V petek vas bo ob materinskem dnevu Krajevna skupnost Bistrica razveselila s predstavo Damski orkester v izvedbi humoristične skupine SMEH Mladinskega gledališča Tržič in kratkim kulturnim programom. Predstava bo ob 18. uri v Osnovni šoli Bistrica.

V soboto ob 19. uri vabljeni v Dvorano tržiških olimpijcev na An flet'n večer. Za narodno-zabavno glasbo bodo poskrbeli Hišni ansambel Avsenik, ans. Roka Žlindre, ans. Vikend, ans. Zarja in Mama Manka. Osrednji gost večera bo Klapa Maslina, ki bo poskrbela za dalmatinski melos. Vstopnice lahko kupite v predprodaji v TPICu. Prav tako si v TPICu lahko zagotovite vstopnice za koncert Nine Pušlar, ki bo 26. marca v Kulturnem centru Tržič.

 

Leto 2015 nam bo ostalo v spominu kot najtoplejše v zgodovini in hkrati eno od najpomembnejših let v boju proti podnebnim spremembam. Letos bomo Uro za Zemljo praznovali v soboto od 20:30 do 21:30. Akciji se tudi letos pridružuje Občina Tržič, ki bo v noči iz sobote na nedeljo izklopila javno razsvetljavo na naslednjih lokacijah: Trg svobode v Tržiču, Kovorska cesta v Bistrici pri Tržiču, Brezje pri Tržiču, Lom pod Storžičem,  Križe in Senično.

Nedelja bo v znamenju tradicionalne prireditve Polka je ukazana 2016. Ob 17. uri se bodo v Kulturnem centru Tržič na območnem srečanju odraslih in otroških folklornih skupin Tržiča in Kranja predstavili predstavniki Kulturnega društva FS Karavanke iz Tržiča. Gostovali bodo KUD Jožeta Paplerja iz Besnice in Folklorno društvo Šenčur. Vstopnice bodo na voljo uro pred prireditvijo na blagajni Kulturnega centra.

V Galeriji Atrij Občine Tržič je vse do 4. aprila na ogled slikarska razstava krajinskega slikarstva V ravnotežju krajine Milana Butine.

 

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi http://www.trzic.si/koledar-dogodkov/.

Oglejte si tudi