Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

Poraz v pokalu, zmaga v prvenstvu?

Sevniški rokometaši se po pokalnem porazu proti Slovanu, še enkrat odpravljajo v Ljubljano. Proti istemu tekmecu bodo igrali še prvenstveno tekmo 5. kroga 1. NLB Leasing lige.

V sredo sta bili ekipi dolgo časa rezultatsko izenačeni. Sevničani so naredili nekaj napak v napadu in obrambi ter tako omogočili domačinom da so povedli za šest zadetkov. Fantje so se zbrali in znižali na dva zadetka, a po domači minuti odmora ponovno popustili in dovolili izdatnejšo zmago Ljubljančanom.

Pokalna tekma je pokazala, da sta ekipi enakovredni, a bodo morali Sevničani skozi celo tekmo igrati odgovorno in disciplinirano, če želijo priti do novih točk. Več razpoloženih igralcev in kakšna obramba vratarjev več na strani Sevnice jih lahko privede do uspeha ob koncu tekme. 

˝V drugem polčasu smo izgubili svojo igro in dopustili domačinom, da so ustvarili občutnejšo prednost. Poskušali smo priključiti, a nam žal ni uspelo. Popraviti moramo napake v obrambi in se držati dogovora skozi celo tekmo. Le tako lahko presenetimo in vknjižimo nove točke,˝ pa je pred srečanjem razmišljal trener Godec. 

Tekma bo odigrana v Športni dvorani Kodeljevo v soboto, 05.10.2013, s pričetkom ob 19:00.

Oglejte si tudi