Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Sevničani po točke v Ivančno Gorico

Polemika o tekmi s Krškim se še ni povsem polegla, a pred fanti trenerja Godca je nova preizkušnja. Odpravljajo se v Ivančno Gorico, kjer jih pričakuje zadnjeuvrščeni SVIŠ, ki nujno potrebuje točke in se ne bo zlahka predal.

Na nov par točk računajo tudi Sevničani, ki bi se pred težkim razporedom v nadaljevanju prvenstva, radi zadržali v zgornji polovici lestvice in si ustvarili nekaj točk prednosti pred zasledovalci. Fantje so pridno trenirali in se poskušali kar najbolje pripraviti na neugodnega nasprotnika, ki so ga v prvem delu na domačem parketu premagali za en zadetek. Čeprav so v tisti tekmi vodili že za osem in v 50. minuti še za šest, pa so na koncu komaj izvlekli zmago.

Tokrat bodo morali biti zbrani skozi celo tekmo in skoncentrirani v napadu, da ne bodo ponujali možnosti vratarju Medvedu, da se izkaže. V obrambi jim bo največjo težavo predstavljal robustni krožni napadalec Kalabič.

Vendar imajo tudi sevniški rokometaši svoje adute na čelu z najboljšim strelcem Dražetičem. Po bolezni je pripravljenost dvignil Gušovnik, pa tudi vratar Bratanovič je povsem nared, da pomaga svojim soigralcem. Vsi igralci, ki bodo dobili priložnost, bodo morali dati vse od sebe, če si res želijo novih točk.

Pričakujemo lahko zanimivo, tesno tekmo z možnimi preobrati rezultata. Naj tokrat zmaga rokomet. Tekma bo odigrana v dvorani OŠ Stična v soboto, 30.11.2013, s pričetkom ob 19:00.

Oglejte si tudi