Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo na predavanja na OŠ Log - Dragomer

V sodelovanju z Lokalno akcijsko skupino za preprečevanje zasvojenosti v Občini Log - Dragomer organiziramo več predavanj za starše in drugo zainteresirano javnost, in sicer:

 

- V torek, 3. marca 2015, ob 18.00 bo predaval dr. Viljem Ščuka na temo »Rajsko otroštvo, peklensko mladostništvo«. Predavanje bo trajalo predvidoma 2 šolski uri, sledi interaktiven pogovor.

Dr. Viljem Ščuka je specialist za obravnavo psihosomatskih težav otrok in mladine. Pediater s 40-letno prakso, psihoterapevt za mladino ter raziskovalec zdravja duha in osebnosti. Zdravnik, ki se je dodatno specializiral v šolski medicini, dispanzerski metodi dela in psihoterapiji ter opravil štiri podiplomske študije, da je svojo strokovno dejavnost lahko usmeril na področje odklonov v vzgoji, čustvovanju in vedenju ter v obravnavo psihosomatskih težav otrok in mladine. V Novi Gorici je v okviru zdravstvenega doma osnoval pedopsihiatrični dispanzer, vodil komisijo za razvrščanje otrok z motnjami v razvoju in organiziral ambulanto za obravnavanje bolezni odvisnosti.

 

- V četrtek, 19. marca 2015, ob 18.00 bo predaval Marko Juhant na temo »Sodobna vzgoja«.

Se sprašujete, zakaj otrok ne uboga vaših navodil in prepovedi? Specialni pedagog Marko Juhant pozna odgovore na številna starševska vprašanja.

 

- V četrtek, 16. aprila 2015, ob 18.00 bodo predavali predstavniki Logouta na temo »Varna raba interneta«. Predavanje bo trajalo 60 minut, sledi razgovor.

 

Vsa predavanja bodo potekala v večnamenskem prostoru na sedežu matične šole.

 

Vljudno vabljeni!
mag. Mihaela Mrzlikar, ravnateljica

 

Oglejte si tudi