Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
12°C
4°C
Oceni objavo

Praznik bo v znamenju dobrodelnosti

Občina Log – Dragomer bo občinski praznik, ki ga praznujemo 30. maja obeležila nekoliko drugače kot v preteklih letih. Tokrat bo na dan praznika v Športnem parku na Logu zadišalo po pečenem volu. Organizatorji pripravljajo pester program, na prireditvi pa bodo zbirali dobrodelna sredstva.

Občina Log – Dragomer bo v sodelovanju z občinami Borovnica, Logatec in Vrhnika, lokalno civilno iniciativo in Humanitarnim društvom Križemrok organizirala dobrodelno prireditev ob prazniku občine Log - Dragomer, ki bo potekala v soboto, 30. maja.. Po uvodnem uradnem delu prireditve bo v Športnem parku Log sledil družabno-humanitarni del, ki bo v znamenju celodnevnega kulturnega, izobraževalnega, športnega, zabavnega in humanitarnega dogajanja.
Kot nam je zaupal župan Miran Stanovnik na prireditev, ki bo potekala v sproščenem vzdušju, vabi vse občanke in občane, prireditev pa bo, kot je povedal, odlična priložnost, da se občani med seboj bolje spoznajo. Za zabavo bodo poskrbeli glasbeni gostje ansambel Zajc, želodce pa si boste lahko napolnili s porcijami pečenega vola, ki ga bodo med udeležence razdelili brezplačno. Bodo pa organizatorji zelo veseli prostovoljnih prispevkov, ki jih bodo v celoti namenili socialno ogroženim družinam, otrokom s posebnimi potrebami in plačilu poletnega tabora v Podbeli za otroke, ki prihajajo iz občin Borovnica, Log - Dragomer, Logatec in Vrhnika. (V.L.)

Oglejte si tudi