Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Izjemen odbojkarski vikend- WeilerVolleyGirls v štirih tekmah 4 zmage

Odbojkarice weiler Volley Zreče so minuli vikend stopile kar štirikat na parket in vknjižile tudi 4 ligaške zmage v novi sezoni.

Izjemen odbojkarski vikend za navijače in vse ljubitelje odbojke v Zrečah. Dve zmagi v članskih selekcijah in dve zmagi v mladinski konkurenci. Več kot dovolj vzrokov je bilo za veselje in dobro razpoloženje v tabopru zreških odbojkaric in vseh, ki za njih navijajo in jih spremljajo.

Kot prve so na parket stopile članice v 3.ligi, ki so na domačem parketu gostile odbojkarice Prevalje II. Po spodrsljaju v prvem krogu, ter po odsotnosti in dodatnih poškodbah igralk, je bilo pred samo tekmo precej negotovosti v ekipi. Kljub vsemu si se dekleta uspela motivirati do te mere, da so razvile svoj ritem igre in se na koncu veselile tudi zmage s 3:0 (25:13, 25:08, 25:20).

Nadaljevanje sobotnega večera je bilo v znamenju prve članske ekipe v 1B. ligi. Zrečanke, WeilerVolleyGirls, so gostile ekipo ŽOK Ljutomer, prvoligaška ekipa minule sezone. Tudi prva ekipa ni imela uvoda na prvi tekmi po lastnih željah in je moralla na koncu priznati premoč Kranju s 3:2 in se zadovoljiti s samo 1 točko za državno prvenstvo. Vsi v ekipi sp pričakovali trdo tekmo, kar se je prav hitro pokazalo. Cilj igralk je bil jasen, a še toliko težje dosegljiv, saj ekipa zaradi obvesznosti igralk ni bila popolna. Domačinke niso izkoristile četrtega niza, da bi osvojile vse tri prvenstvene točke, so pa v petem nizu pokazale svojo pravo igre in se veselile nove zmage v ligi. 3:2 (20:25,25:21,25:19,23:25,15:12). 

Za popoln vikend so poskrbele mladinke, ki so včeraj gostovale v Celju. Mladinke so pokazale zelo suvereno igro v kateri je tokrat precej odstopal začetni udarec. TZa je povzročal obema nasprotnicama veliko težav. Naša dekleta so ŽOK Kajuh Šoštanj premagale z 2:0 (25:13, 25:8). V drugi tekmi pa so premagale še gostiteljice OK Celje 2:0 (25:9, 25:6). Drugo mesto na turnirju so si priigrale igralke ŽOK Kajuh Šoštanj, ki so tako ob naših odbojakricak napredovale v naslednji krog.

Oglejte si tudi