Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Območna foto razstava JSKD 2019: povabilo fotografom k sodelovanju

Javni Sklad za kulturne dejavnosti, Območna Izpostava Škofja Loka in Foto klub Anton Ažbe Škofja Loka sta objavila fotografski natečaj za letošnjo Območno fotografsko razstavo. K sodelovanju vabijo vse ljubiteljske in poklicne fotografe, ki imate bivališče v občinah Gorenja vas - Poljane, Škofja Loka, Železniki in Žiri oziroma ste člani fotografskih društev in skupin iz teh občin. 

Temi fotografskega natečaja sta dve: A – KONTRASTI in B – PROSTA TEMA, pri čemer je priporočeno, da fotografi sodelujete z fotografijami, ki so nastale v zadnjih dveh letih. Vsak udeleženec lahko sodeluje s štirimi črno-belimi ali barvnimi fotografijami na vsako izmed tem.

Odprtje razstave ter projekcija izbranih in nagrajenih fotografij bo v petek, 29. novembra 2019, ob 19. uri v Galeriji Martinova hiša na Mestnem trgu 26 v Škofji Loki. Ob tej priložnosti bodo podelili tudi nagrade in priznanja. Prav tako bodo letos podelili tudi priznanje za najboljšega mladega fotografa v starosti do 18 let (letnica rojstva 2001 ali mlajši).

Več o natečaju si preberite v priloženi datoteki, v kateri se nahaja tudi prijavnica. Rok za oddajo fotografij je torek, 12. novembra 2019

Žirovski fotografi ste lepo vabljeni k sodelovanju!


Foto: N. M., Lumen 2017

Dokumenti, prilogeObmočnaFotoRazstava2019(92 KB)

Oglejte si tudi