Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Javna razgrnitev OPPN severovzhodnega dela naselja Šempeter

Obveščamo javnost o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta Spremembe in dopolnitve OPPN severovzhodnega dela naselja Šempeter (v nadaljnjem besedilu OPPN), ki ga je v maju 2023 izdelal URBIS d.o.o., Maribor. Identifikacijska številka prostorskega akta v zbirki prostorskih aktov je 3166.

Dopolnjeni osnutek OPPN je javno razgrnjen v prostorih Urada za prostor in gospodarstvo Občine Žalec in v prostorih KS Šempeter v Savinjski dolini ter objavljen na spletni strani Občine Žalec. Javna razgrnitev poteka v času od 29.5.2023 do 28.6.2023. Javna obravnava bo v sredo 21.6.2023 ob 16.00 uri v sejni sobi Občine Žalec.

V času javne razgrnitve lahko na razgrnjeno gradivo podajo svoje pisne pripombe in predloge vse fizične in pravne osebe, organizacije in skupnosti ter jih posredujejo na Urad za prostor in gospodarstvo Občine Žalec ali na KS Šempeter v Savinjski dolini.

Zainteresirana javnost, ki se želi udeležiti javne obravnave, mora vsaj 2 delovna dneva pred navedenim datumom javne obravnave to napovedati na elektronski naslov glavna.pisarna@zalec.si ali na telefon 03 713 64 65 in navesti svoje ime in priimek, naslov in telefon ali elektronski naslov, preko katerih bo obveščena o eventualnih spremembah termina, kraja in načina izvedbe javne obravnave.

Oglejte si tudi