Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Javna razgrnitev sprememb in dopolnitev OPPN SIP Šempeter

Javnost obveščamo o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta Spremembe in dopolnitve zazidalnega načrta industrijskega območja SIP Šempeter.
Gradivo osnutka bo od 19. februarja do 22. marca 2021 javno razgrnjeno:

  • v prostorih Urada za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, soba št. 53, Ulica Savinjske čete 5, Žalec,
  • v prostorih Krajevne skupnosti Šempeter, Rimska cesta 80, Šempeter v Savinjski dolini in
  • na spletnem naslovu: https://www.mojaobcina.si/zalec/razpisi/javna-naznanila/.

V času javne razgrnitve ima javnost pravico dajati pripombe in predloge na razgrnjeno gradivo. Pripombe in predloge lahko do konca javne razgrnitve podate:

  • pisno na Urad za prostor in gospodarstvo Občine Žalec, KS Šempeter ali
  • na elektronski naslov: glavna.pisarna@zalec.si. pri čemer se v rubriki »Zadeva« navedejo ključne besede »Pripomba na javno razgrnitev SD ZN SIP Šempeter«.
  • ustno na javni obravnavi.

V času javne razgrnitve bo organizirana javna obravnava, ki bo v sredo, dne 17. marca 2021 ob 16. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec. Na javni obravnavi bosta pripravljavec in izdelovalec o vsebini SD ZN podala podrobnejše obrazložitve in pojasnila. Zainteresirana javnost, ki se želi udeležiti javne obravnave mora vsaj 2 delovna dneva pred navedenim datumom javne obravnave to napovedati na elektronski naslov glavna.pisarna@zalec.si ali na telefon 03 713 64 65 in navesti svoje ime in priimek, naslov in telefon ali elektronski naslov, preko katerih bo obveščena o eventualnih spremembah termina ter načina izvedbe javne obravnave glede na priporočila NIJZ.

Oglejte si tudi