Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

Božiček za en dan

Da smo solidarni in povezani v naši lokalni skupnosti, je izjemnega pomena in tudi tokrat smo v občini Zagorje ob Savi združili moči z namenom dobrodelnosti.

Center za socialno delo Zasavje, Enota Zagorje ob Savi, vsako leto sodeluje v projektu Božiček za en dan.

V ta namen je bila včeraj, 20. 12. 2022, organizirana prireditev v avli Delavskega doma Zagorje ob Savi. Obdarili smo 200 otrok.

Darila, ki jih je CSD prejel za otroke, so pripravili dobri ljudje, ki so bili še kako izvirni pri okrasitvi darilnih škatel. Zaposleni na centru smo tako obdarili 200 otrok v naši občini Zagorje ob Savi.

Program so popestrili učenci Glasbene šole Zagorje ob Savi, otroški pevski zborček Sonček iz Vrtca Zagorje ob Savi, učenke plesne šole Kattan, palčki pomagalčki, Božiček in Božičkova pomočnica. 

Rdeči križ Zagorje je poskrbel, da so otroci poleg daril prejeli tudi čokolino. Lahko so si izbrali tudi kakšno igračo, knjigo. Društvo prijateljev mladine Zagorje je na prireditvi otrokom podelil tudi darilca Treh zimskih botrov.

Božiček, ki je obiskal otroke, jim je dejal, da so v občini Zagorje samo pridni otroci. In prav naši otroci so tisti, ki nam zrcalijo dano ljubezen, svoja čustva, veselje.

Nepopisno veselje, ki smo ga ob tem sodelujoči začutili, narekuje nadaljevanje podobnih akcij, saj se sreča množi, če jo delimo z drugimi.

Pripravila: Adisa Mujčinović, pomočnica direktorja CSD, Enota Zagorje ob Savi

Oglejte si tudi