Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

Bowling klub organiziral tradicionalni deveti turnir

Kot vsako leto svojega obstoja (z izjemo dveh koronskih let) je Bowling klub Planet 300 Zagorje tudi letos ob obletnici svojega obstoja za vse svoje člane organiziral bowling turnir. Turnirja se je letos udeležilo le 18 članov, kar nekaj pa se jih je zaradi poškodb in službene odsotnosti opravičilo. Vsekakor pa je spodbuden podatek, da so se po nekaj letnni odotnosti turnirja udeležili tudi klubski mladinci. Natančneje, 4 mladinke in si na tekmovanju priigrale nekaj pomembnih tekmovalnih izkušenj.

 

Med članicami je že v kvalifikacijah najbolje nastopila Cveta Dobravec, ki je skozi nadaljevanje svojo prednost rutinirano ohranila in si zagotovila nastop v finalu. Med najboljše tri pa se je uspelo uvrstiti še Urši Dobravec ter Mariji Prah. V dvoboju, ki je odločal, katera od članic se bo v finalu pomerila z zmagovalko predtekmovanja sta se pomirili Urša ter Marija, obe že bivši klubski prvakinji. Uvrstitve v finale, pa se je veselila slednja. Po zmagu nad Uršo je dobro igro Marija prikazala tudi v finalu ter se na koncu veselila zmage za 15 kegljev.

 

Med člani pa je bilo tekmovanje dosti bolj razburljivo in izenačeno. Po kvalifikacijah si je najboljše mesto priboril Tomaž Drnovšek, ki je v predtekmovanju dosegel rekord večera (235) ter zaključil predtekmovanje s povprečjem 203,3. Prav tako pa so se v boj za finale podali še Iztok Kreča (5. mesto), Marjan Kreča (4. mesto), Miha Štrus (3. mesto) ter Žiga Dolar, ki si je uspel priigrati finale. Kjer pa je v napetem dvoboju premagal Tomaža (205-214), ter si z zmago na klubskem turnirju zagotovil prvi naslov v 10 letnji zgodovini kluba.

 

Vsem članom se zahvaljujemo za obisk in jim tudi v nadaljevanju sezone želimo obilo športnih uspehov.

Oglejte si tudi