Oceni objavo

Pridruži se nam tudi ti v sezoni 2023/24!

Že sedmo leto so se otroci in mladostniki, ki trenirajo taekwondo, konec poletja odpravili na poletni športni camp. Letos smo ponovno uživali v Savudriji. Smisel campa je v resnih treningih in druženju otrok, zagotovo pa je to vsako leto prijeten zaključek poletnih šolskih počitnic.

Naš urnik je bil pester, saj smo trenirali dvakrat dnevno, hkrati pa se zabavali ob vodi, pesku, igrah z žogami, senzacionalnem »Pantarthlonu« in seveda sladoledu. Poleg športnih spretnosti, naši Pantarčki osvajajo različne socialne veščine, pridobivajo na samostojnosti, se prilagajajo drug drugemu ter navezujejo nova prijateljstva. Na poti iz Savudrije, so nam povedali, da komaj čakajo oktober, ko se ponovno začnejo treningi v Osnovni šoli Ivana Cankarja, pa vsa naša tekmovanja, izpite za polaganje pasov, piknike in ostala druženja. Seveda pa, da komaj čakajo spet avgust, da bomo uživali na našem poletnem campu 2024!

Vabljeni tudi vi, da se nam pridružite v novi sezoni 2023/24. Treningi potekajo ob torkih in četrtkih v telovadnici OŠ IC (Tržaška c. 2) med 15.30 in 17.30 uro.
TKP

Oglejte si tudi