Oceni objavo

Najbarjanska zgodba 2023

Kulturno društvo MAH TEATER v sodelovanju z Javnim skladom za kulturne dejavnost, Območno izpostavo Vrhnika in Območno izpostavo Ljubljana okolica, Zavodom Ivana Cankarja Vrhnika, Cankarjevo knjižnico Vrhnika ter občinami: Vrhnika, Log-Dragomer, Horjul, Dobrova-Polhov Gradec, Borovnica in Brezovica, razpisuje LITERARNI RAZPIS ZA IZBOR NAJBARJANSKE ZGODBE 2023.

Sodelujejo lahko učenke in učenci zadnje triade OŠ v zgoraj naštetih občinah. Razpis poteka od 1. februarja do vključno 14. aprila 2023.

Udeleženke in udeleženci v razpisanem terminu oddajo zgodbe (lahko tudi več kot eno), ki so povezane z lokalnim okoljem (Ljubljansko barje, Polhograjski dolomiti, Ljubljanica, Tržaška cesta… ). Zgodba ne sme biti krajša od 3000 in ne sme presegati 6500 znakov s presledki vred. Zapisane zgodbe se oddajo v elektronski obliki vodji, ki ga/jo vsaka OŠ izbere sama.

Vsaka šola izbere do 5 najboljših zgodb in jih najkasneje do 14. aprila 2023 do 15. ure pošlje po elektronski pošti na e- naslova: kultura@zavod-cankar.si in info@mah-teater.si.

Več informacij o razpisu ter prijavnico najdete na spletni strani Cankarjeve knjižnice Vrhnika.

Oglejte si tudi