Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Plavalni tečaj tretješolcev

V tednu od 16. do 20. 4. 2018 smo v sodelovanju z ZPLO Celje in s plavalnim klubom Neptun Celje izvedli
20-urni plavalni tečaj v bazenu Golovec v Celju. Več o plavalnem tečaju so napisali tretješolci sami.

 

V ponedeljek, 16. aprila, smo ponavljali kravl in žabico. V torek smo se naučili plavati hrbtno. V sredo smo plavali v velikem bazenu. V četrtek smo imeli generalko. V petek smo imeli test, predstavo za starše in podelitev priznanj. Dobila sem bronastega delfina. Bilo mi je zelo všeč.

Ema Krajnc, 3. a

 

V ponedeljek se je začel plavalni tečaj. Najprej smo  delali lahke vaje in se učili kravl. V torek smo plavali žabico. Po plavanju smo vsak dan šli tudi v velik  in globlji bazen. V sredo smo se učili hrbtno. V četrtek smo imeli generalko in na veliki petek ocenjevanje in nastop pred starši. Bilo je super.

Eva Učakar, 3. a

 

 

Od 16. do 20. 4. 2018 smo imeli plavalni tečaj v bazenu Golovec v Celju. V ponedeljek sem se naučil plavati kravl, v torek žabico in v sredo hrbtno. V četrtek smo ponovili. V petek smo imeli preizkus. Dobil sem srebrnega delfinčka, potem so nas prišli gledat starši in pokazali smo jim, kaj smo se naučili v tem tednu.

Max Radulj, 3. a

 

 

Od 16. do 20. 4. 2018 smo imeli plavalni tečaj. Prvi dan smo ponavljali vaje iz prvega razreda, drugi dan smo se učili plavati kravl, tretji dan smo plavali žabico, četrti  dan smo plavali hrbtno, peti dan sem dobil bronastega  delfina. Na plavalnem tečaju sem se imel fino, bilo mi je všeč.                                                    
Jan Kropec, 3. a                                                    

 

Od 16. do 20. 4. 2018 smo imeli plavalni tečaj. Tam smo se naučili plavati. Prvi dan smo plavali kravl, drugi žabico in tretji dan hrbtno plavanje. Najprej smo se lahko malo poigrali v malem bazenu. Nato smo se začeli učiti plavanja. V petek, 20. aprila, so nas prišli gledat starši. Najprej smo staršem pokazali, kaj smo se naučili v malem bazenu, nato pa smo se prestavili k velikemu bazenu. Tam si lahko skočil ali pa si šel po stopnicah. Najprej smo plavali kravl, nato žabico, nazadnje pa hrbtno. Nato smo naredili še nekaj skokov. Jaz sem dobil zlatega konjička. Na plavalnem tečaju mi je bilo všeč.

Marcel Semprimožnik, 3. a

 

Od 16. 4. 2018 smo imeli plavalni tečaj. Tam smo se naučili plavati kravl, žabico in hrbtno plavanje. Vsak dan pa smo se lahko malo poigrali v malem bazenu. V petek so nas prišli gledat starši. Pokazali smo jim, kako smo se učili kravl, žabico in hrbtno plavanje. Nato je sledila podelitev priznanj in jaz sem dobil srebrnega delfinčka. Tam  so bili učitelji zelo strogi. Jaz in moj prijatelj Erik sva plavala najhitreje, zato sva plavala  za zlatega delfinčka, a na žalost nobenemu ni uspelo. Jaz sem se imel zelo lepo.

 Miha Turk, 3. a

Oglejte si tudi