Oceni objavo

Zahvala za zbrano pomoč

V četrtek, 10. avgusta 2023, smo v Osnovni šoli Vojnik s pomočjo vestnih parlamentark, z njihovo mentorico Simono Šarlah in zaposlenimi v OŠ Vojnik izvedli izjemno uspešno dobrodelno akcijo za pomoč prizadetim v Zgornji Savinjski dolini. Akciji so se pridružili tudi starši Vrtca Mavrica in Osnovne šole Antona Bezenška Frankolovo.

Odziv med vami, dragi starši, občani in sodelavci, je bil izjemen. Napolnili smo kar šest zvrhanih velikih kombijev dobrodelnih prispevkov, ki jih domačini najbolj potrebujejo in jih odpeljali v Mozirje ter Braslovče. Domačini so nam bili iz srca hvaležni in njihovo zahvalo prenašamo tudi med vas. Vaš prispevek je bil več kot materialen, bil je izraz vašega velikega srca in poslanstva, da spreminjate življenja na bolje.

Vsi skupaj smo ponovno dokazali, da so srčnost, dobrodelnost, požrtvovalnost in sodelovalnost naš ponos in neizmerno smo veseli, da v Vojniku znamo stopiti skupaj. Velikodušnost vseh v tej akciji je segla globoko v srca tistih, ki potrebujejo našo pomoč. Hvaležni smo, da ste del naše skupnosti in upamo, da se bomo skupaj še naprej zavzemali za dobro vseh. HVALA.

Ravnateljica: Nataša Čerenak 

Foto: arhiv OŠ Vojnik

Oglejte si tudi