Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
4°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Brezplačna usposabljanja

Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje sodeluje kot partner v projektu »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«.

 

Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje sodeluje kot partner v projektu »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«, ki se izvaja v okviru socialnega partnerstva v sestavi:

- nosilec:

Univerzitetno in raziskovalno središče Novo mesto,

- partnerji:

Regionalna gospodarska zbornica Celje, Sindikat cestnega gospodarstva Slovenije, Sindikat delavcev s Skupini CM Celje, Pergam konfederacija sindikatov Slovenije, ki ga delno sofinancirata ESS ter MDDSZ in se izvaja v okviru operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013.

V okviru projekta bomo v prihodnjih dneh organizirali usposabljanja, ki so navedena v nadaljevanju in so brezplačna za vse udeležence.

 

Pred vami je izjemna priložnost, da izkoristite pestrost in širino izobraževalnih tem in svojim sodelavcem omogočite brezplačno udeležbo. Za dodatne informacije glede ponudbe usposabljanj se lahko obrnete na koordinatorja usposabljanj v okviru projekta: Racio razvoj d.o.o., Lava 2b, 3000 Celje, ga. Martina Trobiš, tel: 03 428 76 24 oziroma na spletno stran: www.racio-razvoj.si.




Več si lahko preberete v prilogi.

Oglejte si tudi