Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Društvo Most mladih

V društvu Most mladih Vojnik smo v letu 2017 uspešno izvedli dogodke in prireditve, ki jih zvajamo vsako leto. Z obiskom smo več kot zadovoljni in si tega želimo tudi v prihodnje. Vse dodatne informacije in predhodne prijave uredite po elektronski pošti most.mladih@gmail.com ali pri predsednici društva Simoni Matko Počivalšek na št. 031 878 547. Društvo ima svoj Facebookov profil, preko katerega vas o vsem obveščamo.

 

V letu 2018 društvo Most mladih organizira naslednje dogodke:

 

Februar 

Tradicionalno pustno rajanje za otroke v Squash klubu Vojnik bo 10. 2. 2018 ob 17. uri. Z nami bo čarodej Andrej, imeli bomo plesno animatorko in svojega DJ-ja. Letos je novost poslikava obrazov za otroke. Vsi otroci se bodo posladkali s pustnim krofom. Najlepše maske bodo nagrajene s strani naših zvestih pokroviteljev. Vstop prost.

 

Gledališka komedija Iskrena izpoved bo v soboto, 17. 2. 2018, ob 19. uri v Kulturnem domu Vojnik. V komediji igrata dva znana televizijska lika Bonifacij in Marija iz nadaljevanke Ena žlahtna štorija. Vstopnice so v prodaji preko Eventima oz. na vsaki pošti in Petrolu.

 

Marec

Slovenski muzikal Vesna bo ob dnevu žena v petek, 9. 3. 2018, ob 19. uri v Športni dvorani Vojnik. Vstopnice so v prodaji preko Eventima oz. na vsaki pošti in Petrolu.

 

April

Računalniške delavnice za odrasle bodo vsak ponedeljek v mesecu aprilu od 16. do 18. ure na Osnovni šoli Vojnik. Potrebna je predhodna prijava po telefonu na št. 031 878 547, saj je število mest omejeno.

 

Maj

Športna prireditev za otroke in mladostnike Veter v laseh bo 30. 5. 2018 od 16. ure dalje na športnih igriščih v Vojniku.

 

Julij in avgust

Počitniško varstvo za otroke v času poletnih šolskih počitnic bo od ponedeljka do petka od 7:30 do 15:30 ure. Poskrbljeno bo za športni in ustvarjalni program.

 

Oktober

Računalniške delavnice za odrasle bodo vsak ponedeljek v mesecu oktobru od 16. do 18. ure na Osnovni šoli Vojnik. Potrebna je predhodna prijava po telefonu na št. 031 878 547, saj je število mest omejeno.

 

December

Otroška gledališka igra bo v sklopu Božičnega Vojnika, prav tako ustvarjalne delavnice za otroke. Priredili bomo tudi otroški novoletni ples. Termin bomo objavili naknadno na Facebookovi strani društva Most mladih.

 

Predsednica društva Simona Matko Počivalšek

Oglejte si tudi