JUTRI
24°C
9°C
TOR.
22°C
14°C

Zaposlitev

Gorenjska regija
Četrtek, 06. Junij. 2024

DevOps inženir m/ž

Za našega naročnika, uspešno podjetje, ki se ukvarja z razvojem naprednih rešitev za podporo poslovanju, iščemo izkušenega kandidata za delovno mesto ''DevOps inženir m/ž''.
Gorenjska regija
Četrtek, 06. Junij. 2024

Operater v proizvodnji m/ž/d

Eden izmed vodilnih evropskih ponudnikov celovitih in visoko zanesljivih rešitev za varno pametno in digitalizirano prihodnost išče nove okrepitve!
Gorenjska regija
Nedelja, 09. Junij. 2024

Strokovnjak za vzdrževanje IT tehnologije

Iščemo strokovnjaka, ki želi z nami soustvarjati prihodnost informacijske tehnologije. Če si navdušen/a nad vzdrževanjem in razvojem IT infrastrukture ter želiš biti del tega, imamo odlično priložnost zate.
Gorenjska regija
Nedelja, 16. Junij. 2024

Sistemski administrator (m/ž)

Zaradi povečanega obsega dela iščemo nove sodelavce. Zanimajo nas kandidati, ki poznajo Microsoft Hyper V tehnologije, virtualizacije in postavitev Microsoft Server strežnikov, razumejo delovanje VLANov in nastavitve usmerjevalnikov in aktivnih omrežnih stikal.
Gorenjska regija
Nedelja, 16. Junij. 2024

Orodjar - CNC strugar- lokacija Trata

Izbranemu kandidatu nudimo: dolgoročna in varna zaposlitev v podjetju s 75-letno tradicijo s področja avtomobilske industrije, zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas,...
Gorenjska regija
Sreda, 19. Junij. 2024

Tehnična podpora [6-urni delovnik] – m/ž

Te mika delo s 6-urnim delovnikom in plačilom za polni delovni čas (8 ur)? Pri NEOSERV, kjer strankam nudimo spletno gostovanje in domene, imamo polne roke dela, zato te vabimo, da se pridružiš naši super ekipi.