Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Spletna podjetniška izobraževanja, tokrat s popestritvijo znanih strokovnjakov in podjetnikov

Brezplačne spletne delavnic v sklopu Podjetniškega kompasa so zanimive za vse, ki vas zanima podjetništvo in želite pridobiti dodatna znanja. Delavnice so več kot primerne tudi za vse, ki se želite prijaviti na spletni podjetniški natečaj "Najideja Tržič 2021", ki bo v februarju 2021.

 

Ponujamo vam kakovostne in raznovrstne podjetniške delavnice s priznanimi predavatelji, ki imajo že vrsto poslovnih izkušenj in obilico referenc. Prvi izmed predavateljev je ddr. Marko Šetinc, ki nam bo spregovoril o finančnih planih in delovanju poslovanja,  o začetkih poslovnih poti, uspešnemu delovanju in učinkoviti Facebook promociji, saj je bil direktor različnih firm, samostojni podjetnik, predavatelj, doktor na področju ekonomije in kemije in nenazadnje tudi 'coach' mojster.

 

Letos bomo ponovno gostili Nastjo Kramar Pesek (Malinca d. o. o.), ki je skupaj z Andrejo Stopar že leta 2014 veselje do zdrave prehrane spremenila v posel, nam bo preko konkretnih izkušenj in navodili pomagala pri vprašanjih odprtja in vodenja spletne trgovine. Podjetje Malinca danes šteje že veliko skupino zaposlenih in prodaja sega tudi preko meja. 

Mag. Maja Novak  je direktorica podjetja Global Disruption. Ima že več kot 15 let izkušenj na področju marketinških strategij. Tudi sama je preizkusila različne podjetniške poti (s. p., zavod). Je mentorica v Tehnološkem parku v Ljubljani za različna podjetja ter mentorica za startupe za EBRD. Nenazadnje je tudi avtorica online programa o učinkoviti uporabi LinkedIna. Predavala bo o marketinškem materialu, spletnih straneh in prodajnih besedilih. 

Darja Pegan Žvokelj, univ. dipl. pedagoginja/andragoginja, trenerka NLP, mentorica študijskih krožkov, predavateljica poslovnih, komunikacijskih in osebnostnih veščin. Predstavila nam bo najpomembnejše veščine pri poslovanju, ki se dotikajo poslovno-osebnih dialogov, konfliktnih situacij in strategiji reševanja sporov. 

Tudi letos nadaljujemo sodelovanje s strokovnjaki BSC Kranj, ki bodo predstavili vrste in oblike poslovanja (od s. p. do zavodov, društev, ipd.) ter vam razjasnili, katera oblika je za vašo dejavnost najbolj primerna. Z njihovo pomočjo boste dejavnosti lahko tudi registrirali.

Vse delavnice oz. predavanja bodo potekala preko aplikacije ZOOM. 

Oglejte si tudi