Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
12°C
PET.
18°C
9°C
Oceni objavo

ŠD Šentlovrenc: ŠPORT ZA ŠIROK KROG PREBIVALCEV

V sredo, 17. aprila 2024, se je na rednem zboru sestalo vodstvo Športnega društva Šentlovrenc in pregledalo dejavnost v preteklem obdobju ter se dogovorilo za delo v prihodnje.
Seveda so bili v oceni najbolj zadovoljni z uspehom, da je v Šentlovrencu postavljena nova plezalna stena, kakor tudi z dejavnostjo povezano z njo. Tudi, ko so pregledali dejavnost in delo ostalih sekcij, so ugotovili, da je število udeležencev kar zadovoljivo (pilates, košarka, kolesarji, plezalna sekcija …). Zelo razveseljivo je, da se v šentlovrenško športno društvo vključuje vse več mladih. Samo v plezalni sekciji jih je od 80 do 90 (število je pri najmlajših v različnih obdobjih nihajoče), ki žanjejo uspehe že na meddruštvenih tekmovanjih in tudi na državni ravni. Predvsem pa so mladi športni plezalci že prepoznavni v širšem prostoru.
Med načrte za prihodnosti, poleg naprezanj za povečanje števila športnikov in povečanja števila sekcij, pa so si zadali napore za ureditev zunanjega igrišča, ki ga je žal že načel zob časa. Zastavili so si nalogo, da bi s pomočjo več deležnikov in uporabnikov na novo preplastili igrišče, ki bi bilo tudi zaradi tega bolj vabljivo za vse starostne skupine.

Na zboru so potrdili za nov mandat dosedanje vodstvo, ki se je potrdilo tudi z dosedanjim delom. Še naprej bo predsednik Gregor Kovačič!

Oglejte si tudi