Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
PON.
27°C
4°C

zaposlitev

Savinjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Prodajalec v TPC Celje, 2 kandidata za to delovno mesto

Delovne naloge bodo: prodaja blaga ter pomoč in svetovanje kupcem, skrb za založenost in urejenost prodajnih polic ter ustrezno označevanje blaga, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, vodenje evidence blaga, prevzemanje blaga ter kontrola cen in kodiranje ter ostala dela, ki po svoji naravi sodijo v okvir dela prodajalca.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Elektromonter sončnih elektrarn m/ž

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje na področju sončnih elektrarn, iščemo "Elektromonterje" m/ž. Ne zamudite priložnosti in se prijavite že danes!
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Strojni inženir v oddelku razvoja (m/ž)

Vabimo te, da postaneš del naše ambiciozne ekipe, za razvoj hladilno-zamrzovalnih aparatov. Odgovoren boš za razvoj novih globalnih produktov.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 28. April. 2024

Zunanji monter pohištva (s.p.)

Za pomoč pri zahtevnih montažah pohištva in kuhinj iščemo zunanje sodelavce, ki bodo delo opravljali preko osebnega s.p.-ja.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 18. Maj. 2024

Nepremičninski posrednik Celje

Iščemo podjetne, pozitivne in proaktivne ljudi, ki imajo radi delo z ljudmi ter nove izzive. S pomočjo preverjenega izobraževalnega programa RE/MAX Univerze usposabljamo novo generacijo nepremičninskih posrednikov.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 23. Maj. 2024

Knjigovodja - študentsko delo

Študentsko delo, knjigovodstvo in računovodstvo, knjiženje prejetih računov, priprava izdanih računov, poznavanje paketa MS-Office, naklonjenost številkam.
Moje Delo