Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
9°C
JUTRI
25°C
13°C

Zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 21. Junij. 2024

Računovodja (m/ž)

Poglavitne naloge in obveznosti na razpisanem delovnem mestu: evidentiranje poslovnih dogodkov, skrb za saldakonte kupcev, obračun dajatev, poročanje zunanjim inštitucijam, sodelovanje z revizorji skupine, priprava računovodskih izkazov, priprava podatkov za potrebe konsolidacije.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 22. Junij. 2024

Računovodja m/ž

Za našega naročnika, družinsko podjetje s področja prireditvenih dejavnosti in skladišč, iščemo kandidata za delovno mesto “Računovodja m/ž”.
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 22. Junij. 2024

Računovodja m/ž

Za našega naročnika, družinsko podjetje, ki se ukvarja z različnimi dejavnostmi od mednarodnega tovornega prometa do hotelirstva in gostinstva, iščemo kandidata za delovno mesto “Računovodja m/ž”. Vabijo vas, da se jim pridružite.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 23. Junij. 2024

Strokovni sodelavec na področju Financ in računovodstva m/ž

Pridružite se dinamični ekipi finančnikov, ki ji ne zmanjka novih izzivov, v skupini Hisense Gorenje Europe, d.o.o. V kolikor vas zanima delo na projektih in imate računovodsko znanje, ste pravi kandidat/ka z nas. Vabimo vas k prijavi.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 30. Junij. 2024

Sodelavec za finance m/ž

Za našega naročnika iščemo “Sodelavca za finance m/ž”, ki bo odgovoren za več ključnih nalog. Če imate izkušnje na tem področju, vas vabimo, da se pridružite uspešni ekipi.
Moje Delo
Savinjska regija
Ponedeljek, 01. Julij. 2024

Vodja financ in računovodstva m/ž/d

Za našega naročnika, uveljavljeno proizvodno podjetje v Savinjski regiji, iščemo prekaljenega vodjo financ, ki bo odgovoren za vodenje finančnih operacij podjetja ter skrb za pravilno vodenje računovodstva.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 04. Julij. 2024

Analitik poslovnih procesov

Delovne naloge bodo : samostojno izvajanje projektov na področjih analitike, kontrolinga, organizacije procesov, struktur, sistemov, poslovne analize in poročila, sodelovanje pri razvijanju in nadgrajevanju poslovnih procesov, sodelovanje pri razvoju in nadgrajevanju aplikativne programske opreme,...
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 05. Julij. 2024

Sodelavec v oddelku financ in računovodstva (m/ž/d)

Iščete nove karierne izzive in vam delo s številkami ni tuje? Preverite, kakšen izziv imamo za vas: Izvajanje računovodstva v skladu z veljavnimi računovodskimi predpisi in standardi.
Moje Delo