Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
9°C
5°C
Oceni objavo

Poletni glasbeni večeri v Žički kartuziji

Nocoj, na večer 7. julija 2017, se s koncertom Maje Založnik in skupine Moonshine pričenjajo Poletni glasbeni večeri v Žički kartuziji. Poletni glasbeni večeri so se pričeli pred petimi leti, in so v tem času v Žiče uspeli pripeljati same odlične goste in vrhunska slovenska glasbena imena, pravijo organizatorji. Med njimi je tudi Maja Založnik, slovenska pevka s karizmo in glasom velikih svetovnih glasbenih zvezd, ki se ji je v vrh slovenskih izvajalcev uspelo prebiti s svojo odlično uvrstitvijo na nemškem glasbenem resničnostnem šovu The Voice of Germany. Tokrat jo bodo na odru spremljali člani zasedbe Moonshine iz Novega Sada, skupaj pa bodo obiskovalce popeljali v svet priredb svetovnih uspešnic v jazz, blues, soul in rock preobleki. 
Poleg današnjega koncerta boste na Poletnih glasbenih večerih v Žički kartuziji lahko prisluhnili še Klapi Maslina 21. julija in pa Nini Pušlar 4. avgusta. Za vstopnice za posamezen večer boste odšteli 15€, kupite pa jih lahko dve uri pred koncertom pred vstopom v Žičko kartuzijo. V primeru slabega vremena bodo koncerti odpadli.

Topli poletni večeri, izjemna kulisa srednjeveške kartuzije in dobra glasbe bodo vsekakor pričarali izvrstno vzdušje. Za več informacij se lahko obrnete na Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, TIC Žička kartuzija in TIC Slovenske Konjice.
Vabljeni!

Oglejte si tudi