Oceni objavo

Miklavžev srečelov ob prižigu luči

Na Gimnaziji Slovenj Gradec smo prepričani, da si najlepša darila lahko podarimo sami, zato smo se odločili, da v prazničnem mesecu decembru naredimo srečelov, ki bo malo drugačen.

Zaposleni in dijaki ter tudi vsi občani, ki bi se ga želeli udeležiti, lahko to naredimo na več načinov:

1.     Doma pobrskamo in pripravimo darila za srečelov (nove stvari, ki jih ne uporabljamo, stare, ki so lepo ohranjene ...). V naših domovih se na marsičem, kar ni primerno za v smeti, nabira prah, zato izkoristimo priložnost in se jih »znebimo« ter s tem še koga razveselimo.

2.     Povprašamo pri prijateljih, sorodnikih, znancih, če bi lahko kaj darovali – lahko so to tudi darilni boni. Tako še podjetnikom omogočimo oglaševanje njihovih storitev in izdelkov. Nekaj bonov smo že zbrali (npr. Pen-Mag Kaligrafija, Negovalno-gibalni studio Barbara, Gostilna Rotovnik Slovenj Gradec, Društvo ljubiteljev knjig Meškova bukvarna, Trgovina Kotiček, Terapevtska hipnoza Zoran Vodopija, s. p., Aromazuhra10).

3.     Pridete na srečelov ter kupite srečke, izmed katerih bo vsaka dobitna.

 Dobitke zbiramo v šolski knjižnici do torka, 5. 12. 2023. Srečo bomo lovili v sredo, 6. 12. 2023, ko bomo prižgali praznične luči. Izkupiček srečelova bo namenjen opremi kletnih prostorov Gimnazije Slovenj Gradec.


Oglejte si tudi