Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
12°C
-4°C
JUTRI
17°C
-6°C

zaposlitev

Koroška regija
Torek, 26. Marec. 2019

Samostojni skrbnik gospodarskih družb (m/ž)

Vaše glavne odgovornosti bodo: pridobivanje komitentov ter promocija storitev, skrbništvo gospodarskih družb (malih in srednjih), planiranje aktivnosti s strankami v portfelju, spremljanje in analiziranje poslovanja komitentov, svetovanje zahtevnejšim strankam, prodaja storitev banke in skupine ter komisijskih poslov, priprava podatkov in zahtevnejših predlogov za odločanje.
Moje Delo
Koroška regija
Sreda, 27. Marec. 2019

Kuharski pomočnik (m/ž)

Dravograd, Koroška - Kraj dela:Dravograd Uspešno mednarodno podjetje vabi v svoj kolektiv kandidata/kandidatko za zasedbo delovnega mesta: Pomočnik v kuhinji. Vaše delo bo obsegalo: pomoč kuharjem pri pripravi hrane, delitev hrane in oskrbovanje delilne linije, skrb za red in čistočo na delovnem mestu, ostala dela po navodilih nadrejenega. Pričakuje se: dokončano srednjo šolo, zaželene izkušnje v gostins...
Careerjet
Koroška regija
Sreda, 27. Marec. 2019

Kuharski pomočnik (m/ž)

Črna na Koroškem, Koroška - Kraj dela:Črna na Koroškem Uspešno mednarodno podjetje vabi v svoj kolektiv kandidata/kandidatko za zasedbo delovnega mesta: Pomočnik v kuhinji. Vaše delo bo obsegalo: pomoč kuharjem pri pripravi hrane, delitev hrane in oskrbovanje delilne linije, skrb za red in čistočo na delovnem mestu, ostala dela po navodilih nadrejenega. Pričakuje se: dokončano srednjo šolo, zaželene izkušnje v ...
Careerjet
Koroška regija
Četrtek, 28. Marec. 2019

Čistilka m/ž Slovenj Gradec

Zaposlimo čistilko za določen čas, za 10h na teden, Slovenj Gradec. Pričakujemo: poštenost, natančnost, odgovornost.
Moje Delo
Koroška regija
Nedelja, 31. Marec. 2019

Prodajalec rib (Velenje)

Za našega naročnika, uspešno trgovsko družbo, iščemo nove sodelavce za delo na delovnem mestu: Prodajalec rib (Velenje).
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 01. April. 2019

Prodajalec v Mežici, Prevaljah in Črni na Koroškem

Zaželeno je, da: imate izkušnje z delom v trgovini, vas veseli delo z ljudmi, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Moje Delo
Koroška regija
Ponedeljek, 01. April. 2019

Vzdrževalec električnih naprav in inštalacij

Zahtevana izobrazba: srednja poklicna izobrazba elektro smeri in vsaj 2 leti izkušenj na podobnem delovnem mestu. Zahtevana znanja: dobro poznavanje energetskih naprav in inštalacij, osnovno znanje angleškega jezika, osnovno računalniško znanje (Microsoft orodje, idr.), vozniški izpit B kategorije.
Moje Delo