Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
3°C
-8°C
JUTRI
4°C
-4°C

Transmisijska meditacija

10538

Vabljeni na transmisijsko meditacijo, ki je ena najpreprostejših in najbolj dinamičnih meditacij, kjer se prevajajo močne zdravilne energije, saj je združitev dveh jog, joge karma - joge služenja, in joge laja - joge čaker, energij.
Če sodelujete pri transmisijski meditaciji, je vaš razvoj zaradi moči duhovnih energij, ki tečejo skozi vaše čakre, izjemno pospešen. Ko energije tečejo skozi čakre, jih spodbudijo in prebudijo. Mojstri merijo razvojno stopnjo posameznika tako, da pogledajo, v kakšnem stanju so njegove čakre.
Transmisijska meditacija je tako močna, da v enem letu pravilne in vztrajne prakse lahko dosežete tak napredek, kot bi ga v desetih, petnajstih ali celo dvajsetih letih navadne meditacije.
To delo pripelje do globokih sprememb v človeku. Posamezniki večinoma v roku šestih mesecev ali enega leta zaznajo spremembe v sebi in ugotovijo, da postajajo drugačni, boljši ljudje. Spoznajo, da lahko lažje doživljajo in izražajo ljubezen. Ugotovijo, da imajo vse bolj aktiven in ustvarjalen um. Lahko opazijo, da so postali bolj disciplinirani, da so pri delu bolj odločni in dosledni. Ljudje vidijo, da člani njihove skupine vse bolj žarijo, da postajajo bolj blagi in ljubeči - z eno besedo, bolj duhovni. Številni udeleženci so med transmisijsko meditacijo spontano deležni zdravljenja.
Vendar pa je pravi, bistveni namen transmisijske meditacije služenje svetu. Svet potrebuje te energije Mojstrov, da jih tako "oslabljene" lahko vsrka in uporabi. Te energije spreminjajo življenje na planetu. Če boste ugotovili, da je transmisijska meditacija za vas, potem ste našli način služenja, ki bo trajal do konca tega življenja in skozi vsa naslednja življenja.
Transmisijske meditacije pa ne smejo izvajati otroci mlajši od 12 let. Otroci niti ne smejo biti v prostoru, kjer transmisija poteka. Njihove čakre še niso povsem izoblikovane in jih močne energije lahko poškodujejo. Transmisijsko meditacijo odsvetujemo srčnim in psihičnim bolnikom.


Dogodek je brezplačen, zaželjen pa je prispevek 2 evra za stroške najema prostora. Info in prijave: 041/203-233, Bojana

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Kreator PSP d.o.o.