Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Naravne indijske dišeče palčke za dvig razpoloženja.

Verjetno mnogi sploh ne veste, da dišeče palčke niso namenjene le prikrivanju slabih vonjav in osvežitvi prostora, ampak imajo globlje in močnejše delovanje na dušo in telo. Dišeče palčke in kadila so namreč že pred več tisočletji uporabljali modri in sveti ljudje za čiščenje svetih prostorov, za različne zdravilne obrede, za čiščenje zastalih energij, za zaščito pred negativnimi psihičnimi odtisi, ki jih puščajo različni obiskovalci, sploh, kadar se jih zbere večje število.

 

Z dišavami lahko hitro odpravite stres, tesnobo, omilite strah in si dvignete razpoloženje. Ne samo s parfumi in eteričnimi olji, temveč tudi z dišečimi palčkami in kadili. Se razume, da z naravnimi, ker s sintetičnimi vonji lahko dosežete ravno nasprotni občutek, glavobol, kihanje, draženje oči.

 

Saj se spomnete, kako hitro se vam dvigne razpoloženje, ko si na kožo nanesete kapljico ali dve dišave, kako seksi zna dišati kakšen after shave, kako nas poboža kakšen prijeten vonj, ki bogve od kod priplava mimo nas in kako marsikoga vznemiri, ko iz kakšne njive ali travnika zanese kakšno odvratno vonjavo.

 

Ali ste bili kdaj pozorni, da ko dobimo rože, jih najprej povonjamo, kako dišijo. Tudi dišeče palčke so narejene iz rož in rastlin ter lubja in so najcenejši in čudovit način, s katerimi si lahko v teh dneh precej olajšate skrbi, saj jih je možno dobiti v različnih vonjih in prav vsak je namenjen določenemu področju.

 

Pobrskajte po svojih predalih, verjetno jih imate doma, jih prižgite in hitro boste opazili, da ste se notranje umirili, da vas malo manj skrbi in da se je atmosfera okoli vas izboljšala.  

Če jih nimate, jih lahko naročite, na voljo imamo bogat izbor dišav za vsako priložnost.  

 

https://carnica-shop.si/kadila-disave/disece-palcke

 

Nekaj učinkov dišečih palčk, ki vam bodo v teh dneh v podporo in pomoč, četudi niste v primežu skrbi in strahu:

 

Benzoin lajša žalost, depresijo, utrujenost, turobno počutje, jezo, tesnobo, razbremeni živčne napetosti in glavobole ter tako olajša intelektualno koncentracijo, spodbuja domišljijo in navdih ter pomaga pri ustvarjalnem delu.  

 

Bazilika / tulsi med drugim pomaga, če vas ovira strah in vam primanjkuje zaupanja in poguma, vzpodbuja voljo v primeru šibkosti, krepi koncentracijo, samozavest, odločnost, zaupanje, integriteto, navdušenje, duševno jasnost, veselje .

 

Sandalovina ustvarja atmosfero, v kateri lažje najdemo notranji mir in meditativno stanje. Pomirja ognjevito energijo in jo preobrazi v subtilno vedrino, pomaga pri napetosti, stresu, tesnobi, pomirja, sprošča, poživlja, odpravlja nespečnost.  

 

Frankincence (tamjan,bosvelija)  je odlična za odpravljanje strahu, za sprostitev in umik iz vsakdana in je primerna za ljudi, ki imajo glavo polno misli, saj deluje pomirjajoče in sprošča napetost, odpravlja podzavestni stres. Prebuja višjo zavest,  čisti notranjost duše in energetske kanale, da postanemo dojemljivi za zdravilne, duševne in kozmične vibracije.  

 

AloeVera pomaga pri čustvenem ravnovesju, pritegne srečo, ljubezen, duhovne vibracije in moč ter spodbuja delovanje možganov in krepi misli.

 

Dragons Blood, Zmajeva kri je zelo močan čistilec. Ta starodavna dišava se uporablja za ljubezen, zaščito in izganjanje negativnih energij in prinaša ravnovesje in jasnost.  

 

Rose / vrtnica pomirja in sprošča čustva, poveča pogum, daje občutek varnosti, krepi spanje, razbremeni simptome tesnobe, panike, depresije, napetosti in z njimi povezanih živčnih težav, zmanjšuje jezo, pomirja spore in ustvarja občutek miru, sreče in samozavesti.

 

Še veliko jih je, prav vsak lahko najde vonj, ki mu bo pomagal odpraviti strah in tesnobo in vsaj malce dvigniti razpoloženje.

 

https://carnica-shop.si/kadila-disave/disece-palcke

 

 

Oglejte si tudi