Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
9°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Zimske počitnice v Mladinskem centru Sevnica

Mladinski center Sevnica je imel med zimskimi počitnicami podaljšan čas odprtosti in sicer od 10:00 do 19:00. Z vsakodnevnimi aktivnostmi smo mladim poskušali popestriti preživljanje teh, sicer bolj pomladno kot zimsko obarvanih počitnic.

V ponedeljek, na prvi dan počitnic, sta občina Sevnica in KŠTM vsem mladim podarila brezplačen ogled filma Gremo mi po svoje 2, v sevniškem kinu.  V torek je potekala ustvarjalnica, kjer so se tako fantje kot dekleta preizkusili v ročnih spretnostih. Nastalo je nekaj prav zanimivih izdelkov. V sredo smo se pomerili v kvizu – Kako poznam svojo občino. Presenetljivo je zmagovalec postal Nikolaj, ki živi v Sevnici šele nekaj let. Najboljše smo nagradili s simboličnimi nagradami. Po kvizu smo nadaljevali z ustvarjalnimi delavnicami. Vsak dan so potekali napeti dvoboji v namiznem tenisu in ročnem nogometu, kar imamo v mladinskem centru zelo radi. Petkov »Lan party« je bil žal zaradi tehničnih škratov odpovedan in ga bomo, takoj ko škrate preženemo, ponovno organizirali.

Mladinski center je bil med počitnicami lepo obiskan. Upamo, da smo vsem počitnikarjem, ki so počitnice preživeli doma, s programom v MC Sevnica in izven, popestrili dneve.

 

Mojca Švigelj, KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi