Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

ZAČETEK NOVE TAEKWON-DO SEZONE JE PRED VRATI

V ponedeljek 3.9.2018 Taekwon-Do klub Radovljica pričenja z rednimi treningi. Urnik in lokacija treningov ostajajo isti kot v predhodnem šolskem letu. Prav tako v mesecu septembru vpisujemo nove člane, tako odrasle, otroke kot tudi tekmovalce. Termini vpisa potekajo v času rednih treningov, zato toplo vabljeni vsi, ki bi se nam želeli pridružiti. Treningi so prilagojeni različnim starostnim skupinam in stopnji znanja, zato je nujno, da se udeležujete treningov v terminih, ki so navedeni na urniku. Vsem dosedanjim in tudi novim članom ter članicam želimo uspešen pričetek nove sezone treningov in verjamemo, da smo skupaj vedno boljši in močnejši. Redno udeleževanje treningov je obvezno, saj je prva tekma na sporedu že 29.9.2018 – AHAC Open v Šentjurju pri Celju, naslednja pa že teden dni kasneje v Doboju, BIH. Predvidene termine tekem in drugih rednih aktivnosti kluba si lahko ogledate na naši spletni strani.

!! BREZPLAČNI TERMINI ZA VPIS NOVIH ČLANOV !!
3.9. ponedeljek, velika telovadnica EGSŠ ob 17:30 uri
5.9. sreda, velika telovadnica EGSŠ ob 18:00 uri
10.9. ponedeljek, velika telovadnica EGSŠ ob 17:30 uri 
12.9. sreda, velika telovadnica EGSŠ ob 18:00 uri
17.9. ponedeljek, velika telovadnica EGSŠ ob 17:30 uri
19.9. sreda, velika telovadnica EGSŠ ob 18:00 uri
24.9. ponedeljek, velika telovadnica EGSŠ ob 17:30 uri
26.9. sreda, velika telovadnica EGSŠ ob 18:00 uri

V navedenih terminih vpisujemo člane vseh starostnih skupin ne glede na predznanje. Na trening pridite udobno oblečeni (trenirka, majica, plastenka z vodo), treniramo bosi.

Na treningu boste prejeli vse informacije o vpisu v klub, stroških treninga, obveznostih, dolžnostih in pravicah članov, ter informacije glede nadaljnjih terminov treningov vaše skupine.

Več informacij na http://tkd-klub-radovljica.si/, ali na tkd.radovljica@gmail.com .

Dobrodošli!
(oblikovanje plakata Anja Tolar; fotomodel Gašper Papler)

Oglejte si tudi