Oceni objavo

Čarodej Magic Aleksander čaral na gradu Komenda

V petek, 11. avgusta 2023, je grad Komenda obiskal mednarodno uveljavljeni čarodej Magic Aleksander.

Z dovršenimi triki in iluzijami, zavitimi v hudomušne komentarje, je na odru pod grajsko platano poskrbel za sijoče oči okrog 150 otrok in odraslih. Predstava je navdušila in je prehitro minila. Mnogi obiskovalci so pohvalili "nekaj novega", dogodek za družine je zbudil veselje, smeh in čudenje.

Na TIC Polzela smo veseli lepega obiska letošnjih poletnih dogodkov. Prijazno vabljeni na grad Komenda tudi v drugem delu poletja, ko nas bodo razveseljevali:

 

Sobota, 19. 8. 2023, ob 20.00: Abba Mia Tribute Band

Prva in edina Abba tribute skupina v Sloveniji, ki jo sestavlja sedemčlanska zasedba, s svojim odličnim nastopom in veliko pozornosti do detajlov združuje glasbeno kakovost, avtentične replike kostumov in vznemirljivo koreografijo.

Sobota, 26. 8. 2023, ob 19.30: Alya s posebnim gostom Gregorjem Ravnikom

Alya, slovenska izvajalka, dobitnica številnih glasbenih nagrad, niza hite že več kot dvajset let. Tudi Gregor Ravnik, slovenski pop pevec in tenorist, je prejemnik številnih nagrad in priznanj. 8. julija je s skladbo Torek prejel veliko nagrado Melodij morja in sonca 2023.

Petek, 8. 9. 2023, ob 19.00: Igor in zlati zvoki

Ena najboljših in najbolj priljubljenih domačih zasedb, ki je lani proslavila 30. obletnico svojega delovanja. Vabljeni na večer kakovostne narodno-zabavne glasbe.

Večeri na gradu bodo pestri. Rezervirajte si datume in si zagotovite vstopnice na TIC Polzela in Eventimovih prodajnih mestih.

Manuela Mlakar Podgoršek

Oglejte si tudi