Logo MojaObčina.si

Oplotnica

JUTRI
3°C
2°C
SOB.
0°C
-6°C

ZAGOVORNIK – GLAS OTROKA

1803
Organizator: Izobraževalni center Eksena
Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da se na dogodek prijavite

VABILO ZA JAVNOST – predstavitev projekta ZAGOVORNIK – GLAS OTROKA s strani VARUHINJE ČLOVEKOVIH PRAVIC

Vlasta Nussdorfer, varuhinja človekovih pravic, bo s sodelavci v četrtek, 4. maja, gostovala v Izobraževalnem centru Eksena in javnosti predstavila edinstven nacionalni projekt ZAGOVORNIK GLAS OTROKA, ki je velikega pomena na področju zaščite otrokovih pravic v Sloveniji.

Ta projekt, ki poteka pod okriljem inštitucije Varuha človekovih pravic RS s sloganom »Vsak otrok ima pravico sodelovati pri odločanju o svoji prihodnosti«, predvideva vzpostavitev nacionalnega zagovornika otrokovih pravic, ki bo glas otrok in mladih v zadevah odločanja.

Dogodek se bo začel ob 17.30 z glasbeno-lutkovno predstavo Dinozaver Tiko in veliki zob, ob 18.00 bo sledila predstavitev projekta Zagovornik – glas otroka s strani varuhinje človekovih pravic in njenih sodelavcev, večer pa bomo zaključili z okroglo mizo, kjer bodo imeli gostje priložnosti izpostaviti svoja vprašanja IN na njih dobiti odgovore iz prve roke.

Dogodek je namenjen odraslim. Poleg staršev in starih staršev ste na predstavitev projekta še posebej vabljeni vsi strokovni delavci, ki delate z otroki in mladostniki v javnih institucijah, zasebnem sektorju in prostovoljnih nevladnih organizacijah.

Vstop je prost in na voljo vsej zainteresirani javnosti, tako v Šentjurju kot v preostalih mestih. Vljudno vabljeni!

Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da se na dogodek prijavite, bodisi po elektronski pošti: info@eksena.si ali tel. št. 041 777 631, najkasneje do četrtka, 27. 4. 2017.

Več o dogodku si lahko preberete tudi na naši spletni strani:
http://www.eksena.si/vabilo-varuhinja-clovekovih-pravic-rs-predstavitev-projekta-zagovornik-glas-otroka/

 

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij