Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

OBČNI ZBOR DRUŠTVA UPOKOJENCEV BILJE


 

Dne 16. 3. 2024 je v gostišču Kogoj v Biljah potekal redni letni občni zbor Društva upokojencev Bilje.  Zbora se je udeležilo precejšnje število članov društva in   vabljenih gostov.  

Predsednica društva,  Tatjana Klančič, je predstavila in pojasnila finančno poročilo  in poročilo o poslovanju društva za leto 2023. Na obe poročili ni bilo pripomb, bili sta soglasno sprejeti.  Prav tako ni bilo pripomb na posredovani program dela in finančni načrt  za leto 2024.   Delovanje vseh članov vodstva društva prepleta medsebojno spoštovanje, strokovnost, uspešno sodelovanje, prevzemanje odgovornosti, pripravljenost sprejemati nove izzive in nove ideje.         

Ob tej priložnosti se je predsednica  društva še posebej zahvalila vsem članom upravnega odbora  za predanost,  zaupanje,  podporo in trud, ki ga vlagajo v skupno delo. Njihova bližina in odkriti medsebojni odnosi so  temelj  uspeha in skupnega napredka.

Celotno njihovo delo in načrti za prihodnost so prepleteni  z optimizmom in zavedanjem, da bodo z medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem  naredili še več za dobrobit vseh članov. V tem letu jih čaka še veliko dela, novih priložnosti in izzivov. S skupnimi močmi bodo kos vsem preprekam, gradili bodo skupnost kot prostor prijateljstva in vzajemnega spoštovanja.                                                                                                                                                                                                      

Dogodek je popestrila Vokalna skupina Glas Bilje pod vodstvom  zborovodkinje Ingrid Praznik.

Občni zbor je povezovala  Eda Velikonja Podgornik.    

Občni zbor se je zaključil s pogostitvijo in prijetnim druženjem.            

                                                          

Društvo upokojencev Bilje

Foto: Tatjana Klančič

 

 

Oglejte si tudi