Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

DANES
17°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C

Tečaj radiestezije v Temnici z Jožetom Munihom

Na tečaju boste dobili vpogled v energijski svet, ki nas obdaja. S pomočjo nihala in podlog se boste naučili samostojno meriti energijska polja ljudi prostorov in predmetov.

Čas: sobota, 27. marca 2021 od 16h do 19h in nedelja, 28. marca 2021 od 9h do 12h in 14h do 17h (ali podobno v istem termnivu, torej v petek, soboto in nedeljo popopldan)
Lokacija:Šola v Temnici, Temnica 10, Temnica

Radiestezija (sestavljenka iz latinskih besed radious = žarek in aisthetis = čutiti) je tehnika zaznavanja informacij in vplivov elektromagnetnih polj, magnetnega zemeljskega polja, kozmične energije, škodljivega sevanja in dobrih energij.

V prvem delu bodo podane osnove, značilnosti radiestezijskih instrumentov, praktično boste preizkusili nihalo in delali z njim. Naučili se boste, kaj lahko z nihalom izmerite, katere vrste sevanj in mrež obstajajo. Izmerili boste energijsko
stanje avre in čaker posameznika.

V drugem delu boste izmerili energijsko sliko (škodljivih in dobrih energij) v bivalnih prostorih.

Tretji sklop tečaja bo potekal v naravi. Poiskali boste centre močnih geomantičnih točk in postavili energijski tročan. Izmerili boste energijske vrednosti vode na izviru.

Potrebujete svoje nihalo – najbolje Karnak. Na delavnici boste dobili tudi podloge, na katerih boste delali. Če nihala nimate, nas obvestite in vam ga bomo priskrbeli (cena: 25 €).

Po tečaju boste prejeli potrdilo Zasebnega zavoda Energijske poti Tolmin o uspešno opravljenem dvodnevnem osnovnem tečaju.
Cena celotnega tečaja je 140 eur, znesek se poravna na dan dogodka.

Obvezna je predhodna prijava udeležbe pri Irena Hlede, e-naslov irena@proanima.si ali na mobilni telefon 040 26 44 33.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi