Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 18. April. 2024

Davčni svetovalec začetnik (m/ž)

Sodeloval/-a boš lahko v močni ekipi strokovnjakov z davčnega področja, hkrati pa bo to tudi priložnost za učenje in hitrejši karierni napredek. Naši davčni strokovnjaki strankam pomagajo odkrivati priložnosti in nadzorovati davčna tveganja. S svojim znanjem in izkušnjami strankam pomagajo izpolnjevati vse davčne obveznosti ter dosegati poslovne cilje.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 20. April. 2024

Odvetniški pripravnik

Pridruži se naši ekipi in pomagaj soustvarjati prihodnost odvetniškega poklica. Kontaktiraj nas na info@selih.si ter spoznaj našo dinamično in predano ekipo. Rok za prijavo se izteče 19. aprila 2024. Več informacij o nas najdeš na naši spletni strani: https://selih.si
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 20. April. 2024

Odvetnik (m/ž)

Uživate v reševanju kompleksnih pravnih in ekonomskih vprašanj? Želite celostno svetovati uspešnim podjetjem ter napredovati in razvijati svoj potencial? Vabimo vas, da se pridružite odvetnikom in svetovalcem v podjetju Jerman&Bajuk d.o.o, kot odvetnik ali odvetniški pripravnik.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 27. April. 2024

Odvetnik - pripravnik (m/ž) v Ljubljani

Za odvetniško pisarno, ki deluje že od leta 2011 in se dnevno izpopolnjuje, ter uspešno kroji svoje poslanstvo na različnih pravnih področjih, iščemo radovednega in motiviranega odvetnika - pripravnika.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Pravnik svetovalec (m/ž)

V Mladinski knjigi Založbi vabimo med svoje vrste Pravnika svetovalca. Skupina Mladinska knjiga nudi veliko izzivov na različnih področjih prava, saj smo največji založnik v Sloveniji z veliko trgovsko mrežo in razvejano prodajno mrežo.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 30. April. 2024

Pravni strokovnjak (m/ž)

Delovno mesto je v Ljubljani, pogodba o zaposlitvi pa bo sklenjena za nedoločen čas s polnim delovnim časom.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 04. Maj. 2024

Pravnik (m/ž)

Iščemo novega sodelavca, ki bo nudil pravno podporo leasing oddelku družbe CORWIN Slovenija. V okviru delovnega mesta se pričakuje samostojna priprava in pogajanje različnih vrst pogodb (predvsem najemnih predpogodb in pogodb) s potencialnimi strankami (pravnimi osebami - najemniki), pravno svetovanje našim internim oddelkom (predvsem leasing oddelku,...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Pravnik - legal specialist (m/ž)

Delovne naloge:Sestavljanje različnih pogodb (nabava blaga, marketinške storitve, pogodbe o zaposlitvi, itd.); Odgovornost za skladnost dejavnosti podjetja z GDPR in veljavno zakonodajo.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 16. Maj. 2024

Absolvent/ka prava - pravnik

Išče absolventa/ko prava, uprave ali organizacijsko-informacijskih ved ved za pravno in poslovno svetovanje na področju varstva osebnih podatkov, elektronskega poslovanja, regulative informacijske družbe ter druge skladnosti z zakonodajo.
Moje Delo