Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Skladiščnik (m/ž)

Z namenom širitve skladiščnega tima v poslovni enoti Vrhnika iščemo: SKLADIŠČNIKA.
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 29. April. 2024

Skladiščnik m/ž

Tvoje delo: ustrezno naročanje glede na potrebe strank in skrb za njihovo zadovoljstvo, prevzem, hranjenje in izdaja rezervnih delov ter dodatne opreme vozil, kontrola količin in kakovosti prejetega materiala.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 09. Maj. 2024

Referent za registracije in zavarovanja (m/ž)

Tvoje naloge bodo: odgovornost za izvajanje upravnih postopkov pri registraciji motornih in priklopnih vozil v skladu s predpisi, sklepanje avtomobilskih zavarovanj..
Osrednjeslovenska regija
Petek, 26. April. 2024

Komisionar (m/ž) v Cash & Carry Slovenčeva

Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi lastnoročno podpisana izjava kandidata o nekaznovanosti, ki jo je potrebno dostaviti skupaj z dokumentacijo za zaposlitev.
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 13. Maj. 2024

Blagovni manipulanti (m/ž) v Kosezah- nova enota

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano III. stopnjo izobrazbe, želimo si, da ste pozitivno naravnani ter odprti do novih priložnosti ter učenja v okviru delovnega mesta. Izkoristite priložnost, da boste lahko z nami razvijali svoje potenciale.
Osrednjeslovenska regija
Petek, 19. April. 2024

Skladiščnik (m/ž) v Centru tehnike in gradnje Črnuče

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano IV. stopnjo izobrazbe, želimo si, da ste pozitivno naravnani ter odprti do novih priložnosti ter učenja v okviru delovnega mesta. Izkoristite priložnost, da boste lahko z nami razvijali svoje potenciale.