Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Dan odprtih vrat Občine Logatec zadovoljil športne navdušence

 

Občina Logatec se je tudi letos pridružila ostalim slovenskim občinam pri Dnevu odprtih vrat, ki poteka pod okriljem Skupnosti občin Slovenije. Letos smo dan po pepelnični sredi in Valentinovem v prostorih Upravnega centra Logatec gostili bodoče šolarje iz Miklavževega vrtca. Večina otrok je skupaj s svojimi starši že prestopila prag katerega od uradov, zdaj pa tudi vedo, kje jim izdajo vozniško dovoljenje in potni list, kje in kako se poišče službo in dobi kartico zdravstvenega zavarovanja ter seveda, kje je »doma« župan.

Če na Dan odprtih vrat v Upravnem centru Logatec že tradicionalno sprejemamo naše občane, smo se letos odločili tudi za športno obarvane aktivnosti. V začetku letošnjega leta je namreč župan Občine Logatec Berto Menard tudi uradno prevzel v last Občine športno dvorano v Logatcu. Število prebivalcev Logatca namreč močno narašča, veliko je tudi otrok in starejših, željnih rekreacije, zato se je Občina že pred leti odločila za nakup tega športnega objekta, ki skupaj s sanitarijami meri skoraj tisoč kvadratnih metrov. 

Na Dan odprtih vrat Občine Logatec je Gostinsko rekreacijski center v Zapolju, v katerem se nahaja športna dvorana in bazen, ki sta v lasti Občine Logatec, ponovno zaživel. V dvorani je bilo namreč po dolgem času moč igrati badminton in spoznati veščine Aikida, svoja vrata pa sta odprla tudi Fitnes Napoleon(vadba v fitnesu) in logaški bazen (vodena vadba v bazenu, popust pri vstopu – petek, 16. februar).

 

Ker je zanimanje s strani športnih društev in posameznikov za uporabo dvorane veliko, želimo čimprej skleniti dogovor z bodočim upravljalcem, ki bo skrbel za dvorano in aktivnosti v njej. Prizadevamo si, da bi športno dogajanje v polnosti zaživelo letošnjo jesen.

 

Občina Logatec
Fotografije: Miran Antončič

Oglejte si tudi