Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
8°C
PON.
25°C
8°C
Oceni objavo

Božično  darilo logaškim vrtcem, šolam in domovom starejših

Občina Logatec je letos nekoliko drugače zaznamovala bližajoče se božično-novoletne praznike in namesto tradicionalnih dejavnosti v okviru decembrskega dogajanja del sredstev namenila otrokom in starostnikom v občini.  Župan Berto Menard je tako v prostorih Upravnega centra Logatec ravnateljem vrtcev in šol ter direktorjem domov za starejše v Logatcu in Zavoda za vzgojo in izobraževanje predal sredstva za nakup didaktičnih igrač, iger ter pripomočkov, ki bodo namenjeni njihovim varovancem.

»V naših srcih je kljub covidu vedno več svetlobe,« je uvodoma dejal župan in poudaril, kako pomembno je, da se pogovarjamo, poslušamo in slišimo drug drugega. Po njegovem mnenju se prav v težkih časih najbolj  pokaže sposobnost ljudi na vodilnih položajih.

Osnovnim šolam 8 talcev, Tabor in Rovte, vrtcu Kurirček in Miklavževemu vrtcu, Domu Marije in Marte, Domu starejših Logatec in Zavodu za vzgojo in izobraževanje je logaški župan izročil darilne bone v skupni vrednosti 8.000 evrov in dejal: »Želimo si, da bi s to pozornostjo tako mladim kot mladim po srcu polepšali bližajoče se praznične dni.«

Oglejte si tudi