Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Aktivnosti ŠD Tek je lek

Aktiven vikend 8.-9- september 
V soboto so naši tekači in še posebej tekačice veselo in uspešno tekli na Triglav teku na Brdu pri Kranju. Lepa skupina naših deklet se je spopadla z 10 km dolgo progo in vse so kljub vročini in težki progi uspešno pritekle do cilja. Dobro je tekla tudi Teja, ki je najmlajša med njimi. Pa tudi fantje so se trudili po svojih najboljših močeh. Za hitrejše teke bo treba pa imeti boljše pogoje. Lepa prireditev in lepo vreme je bilo dovolj, da so si naredili lep tekaški izlet na Gorenjsko, bila je pa to dobra priprava za naslednji vikend, ko gremo še bolj številčno na bovški maraton.

V nedeljo smo nadaljevali z našimi aktivnostmi. Naši mladi tekači so tekli okrog Bloškega jezera za notranjski tekaški pokal, kjer se Teja pogumno bori z dve leti starejšimi biatlonkami iz Loške doline.
V sklopu septembrskih dejavnosti ob občinskem prazniku smo šli na Srnjak, najvišji vrh Logatca. Nekaj naših tekačev je teklo, večja skupina nas je pa hodila in smo v lepem jesenskem dopoldnevu naredili nekaj koristnega za zdravje in dobro počutje. Presenetljivo je bilo med pohodniki več Logatčanov, ki še nikoli niso bili na Srnjaku.

Oglejte si tudi