Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
PET.
16°C
2°C

Dan košarke Logatec 2017

##VIEWS##

Košarkarski klub Logatec (http://www.kklogatec.com/), ki ima okrog 70 otrok v različnih starostnih kategorijah (U7, U9, U11, U13, U15 in U17) in nastopa pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije, v soboto 10. junija 2017 ob 9. ure dalje pred Narodnim domom v Logatcu organizira tradicionalni dogodek Dan košarke Logatec 2017 - letos bo dobrodelno obarvan - ki bo na celodnevnem dogodku zbral okrog 150 otrok in bo pravšnji zaključek košarkarskega leta 2017.

Predvidenih je kar nekaj prijateljskih tekem, kjer bodo poleg gostiteljev sodelovale tudi gostujoče ekipe iz okoliških krajev (Cerknica, Postojna, Vrhnika).

V KK Logatec, kot tradicionalno dobri gostitelji, obljubljajo nagradne igre in precej dobre zabave.

Prepričani smo, da bo tudi tokratni Dan košarke uspel in bo to pravi praznik za otroke, ki se ga bodo še dolgo spominjali.

 

Med celodnevnim dogodkom v sodelovanju z društvom Superpolh (http://superpolh.si/) organiziramo dobrodelno dražbo športnih rekvizitov, dobrodelni košarkarski turnir 3x3 " #zbudimoDamirja" in zbirali prostovoljne prispevke, katerih ves izkupiček bo namenjen zdravljenju našega nekdanjega člana Damirja Ćemana, ki je pred nekaj meseci uspešno prestal operacijo možganskega tumorja in je od takrat v komi. Zbrana sredstva bomo v celoti namenili nakupu pripomočkov, namenjenih Damirjevemu hitrejšemu okrevanju.

Vabimo vas, da se nam 10. junija od 9. ure dalje pridružite v čimvečjem številu. Za dober namen gre!
                                                                                                                               
                                                                                                                               #zbudimoDamirja

Oglejte si tudi