Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
21°C
9°C
JUTRI
20°C
12°C
KOŠARKARSKI KLUB LOGATEC
Deli
Šport in rekreacija, Skupinski šport, Športna organizacija, Športni klub

KOŠARKARSKI KLUB LOGATEC

Predstavitev

V Logatcu že od leta 1965 (z vzmesnimi prekinitvami) igramo (in živimo) košarko. Za vse nas v  Košarkarskem klubu Logatec (KK Logatec) je to najlepši šport, ki nas vedno znova navdušuje  ne glede na to ali gre za čudovite poteze virtuozov z oranžno žogo, timsko kombinatoriko, šahovske poteze trenerjev,  borbeni timski duh ali kaj drugega.

Naše fante in dekleta učimo, da tako kot to na tekmah, tudi v življenju nikoli ne sklonimo glave, ker ekipa pomaga posamezniku in posameznik pomaga ekipi. Skupaj v dobrem in v slabem!

Naša vizija so naši otroci, najmlajše kategorije bodočih košarkarjev in dobrih, zadovoljnih ljudi, v družbi ki se ujema z našimi športnimi in človeškimi vrednotami.

KK Logatec ima številne selekcije (U9, U11, U13, U15, U17), v katerih je vključenih preko 70 otrok od 6 do do 17 let, ki pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije (KZS) tekmujejo in ponosno zastopajo šport in naš Logatec. Če k tej spoštovanja vredni številki prištejemo še rekreativne igralce košarke, ki se nam spomladi pridružijo v trim ligi ali na dnevu košarke, je ta številka še enkrat večja.

V klubu še vedno poteka vpis za naslednjo sezono, zato vabimo vse fante in punce, ki imajo radi košarko, da se nam pridružijo na treningih v športni dvorani Logatec (kontakt Uroš Trdan, vodja trenerjev, 040-172-897).

Zadnje vsebine