Oceni objavo

Dan odprtih vrat Športno-plezalnega društva Korenjak

Društvo Korenjak je plezalno društvo, ki se lahko pohvali z večkratnimi naslovi državnih prvenstev in skoraj tridesetletno tradicijo dela z mladimi plezalci. Začetki delovanja segajo v leto 1994, ko so se plezalni tečaji za otroke odvijali še v gozdu, s plezanjem po drevesih. Od leta 1996 vadba poteka v OŠ Log-Dragomer, z letom 2009 pa tudi v športnem paku Log, kjer je svoje prve tekmovalne korake naredila Janja Garnbret.

Športno plezalno društvo Korenjak je v času korone povsem prenovilo in moderniziralo svoje prostore. Člani društva dosegajo izjemne rezultate na tekmovanjih za državno prvenstvo, obiskujejo plezalne centre po Evropi in hodijo na plezalne priprave v tujino. Nekateri izmed njih so člani mladinske državne reprezentance, drugi pa bodo to postali v naslednjem letu.

Vsi ljubitelji plezanja ste v soboto, 9. septembra 2023, vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo potekal v okviru športne prireditve Šport fejst. Na dan prireditve si lahko v Športnem parku Log, med 10:00 in 13:00, ogledate trening tekmovalne skupine društva Korenjak. Med 14:00 in 18:00, pa vas vabimo, da se preizkusite v plezanju in različnih zanimivih, zabavnih plezalnih izzivih, ki vam lahko prinesejo nagrado.


Društvo Korenjak
www.drustvo-korenjak.si



Oglejte si tudi