Oceni objavo

V vrtcu pripravili praznični sejem

Dragomer, 27.–29. novembra, 2023: Obiskovalci dobrodelnega novoletnega sejma so s prostovoljnimi prispevki, ki so jih podarili v zameno za ročno izdelane voščilnice in ostale izvirne unikatne izdelke, prispevali v sklad za nakup novega gibalnega poligona. Vrtcu so pri izdelovanju izdelkov priskočili na pomoč starši otrok, otroci, krajani, člani občinskih društev ter strokovni delavci vrtca, ki so stojnice založili s številnimi prazničnimi izdelki.

Praznično leto v vrtcu se zaključuje v duhu dobrodelnosti. V vrtcu Log-Dragomer so znova združili ustvarjalne moči ter pripravili dobrodelni sejem z adventno, božično in novoletno vsebino. Na sejmu ni manjkalo izvirnih unikatnih daril, drobnih pozornosti ter izdelkov, ki ob praznikih krasijo mize, smrečice ter ostale prostore.

V pripravo sejma so se vključili tudi starši otrok, otroci vrtca, člani KUD Kosec, krajani in strokovni delavci, ki so s skupnimi močmi ustvarili pravcati raj za ljubitelje unikatnih daril in prazničnega okrasja. Posebno noto dobrodelnemu sejmu daje duh solidarnosti v skupno korist. Vzgojiteljice, starši, otroci in drugi prostovoljci so svoj čas, talent in ustvarjalnost namenili izdelavi unikatnih daril ter po eni strani prispevali k zbiranju prostovoljnih sredstev, po drugi pa obenem še dokazali, da skupaj zmorejo več. Njihov trud in ustvarjalnost so z nakupom izdelkov podprli obiskovalci sejma, ki so postali del zgodbe, ki bo imela trajen vpliv na počutje otrok v vrtcu in razvijanje gibalnih spretnosti. Zbrana sredstva bodo v vrtcu namreč namenili za nakup gibalnega poligona.

 

V. L., foto: V. L.

Oglejte si tudi