Oceni objavo

BŠD tudi poleti v akciji

Poletje je čas, ko je narava najbolj aktivna in se mnogi ljudje odločijo, da bodo svoj čas preživeli zunaj, v športnih aktivnostih in druženju. Ena izmed lokalnih organizacij, ki je poleti izjemno aktivna, je Balinarsko športno društvo Dragomer, saj že vrsto let skrbi za ohranjanje tradicionalnega balinarskega športa ter spodbuja športno aktivnost in druženje v občini Log-Dragomer. Tudi letošnja tekmovanja so bila zelo raznolika in prilagojena različnim starostnim skupinam. V poletnih mesecih smo se udeležili skoraj vseh turnirjev, na katere smo bili vabljeni: tako ženska kakor moške ekipe.
V okviru Praznika občine smo na domačem igrišču organizirali: 
- prvenstvo dvojk in
- ženski mednarodni turnir Dan mladosti.

Na Športfejstu – prazniku športa v občini smo se pomerili na turnirju dvojk. Vsi dogodki so bili sofinancirani s strani Občine, za kar se lepo zahvaljujemo.

Letos smo se odzvali vabilu Društva prijateljev mladine, ki je skupaj z Občino organiziralo aktivne poletne počitnice v občini Log-Dragomer. Naša člana Branka Kastelic in Vinko Koprivec sta skupino otrok skozi igro na balinišču  seznanila s pravili balinanja. Kar nekaj mladih igralcev je bilo navdušenih in morda je to odlična priložnost, da jim približamo tudi ta šport, da še  oni preživijo  naslednje poletje aktivno in v naravi.

Inka

 

 

Oglejte si tudi