Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

POSTANI KARATEIST ALI KARATEISTKA!

Nova BORBENA SEZONA je tik pred nami, zato karate klub Kensei vpisuje nove člane!
Kdaj začnemo? Prvi trening in vpis novih članov v novem šolskem letu se začne v ponedeljek 4. septembra, ob 17.00 uri!
Kje? V veliki telovadnici Osnovne šole Gradec (Litija)!
Možnost vpisa do konca septembra, vsak trening, ponedeljek ali četrtek med 17.00 in 18.00 uro.

Bi bil rad umirjen in eksploziven, ne pod stresom! Bi rad spoznal pomen borb in borbenega duha ali pa bi rad samo malo rekreacije! Spoznal kate in samoobrambo oz. borbe, se razgibal, zapravil prosti čas za nekaj koristnega zase in za svoje telo, potem si pravi! Pridi na karate!

 

Trening tradicionalnega karateja je primeren za ljudi, v vseh starostnih skupinah, tako za ženske kot za moške. Vadba dviguje psihično in fizično moč, kar se izraža v dvigu samozavesti in boljšemu počutju. Starost ni važna ali mlad ali pa star, na treninge hodimo vsi! Pridi na naše zabavne, poučne, zanimive in seveda borbene treninge karateja, in se tudi sam prepričaj!

Tradicionalni karate je čudovita, starodavna samoobrambna borilna veščina, brez uporabe orožja. Temelji na delovanju telesa kot celote; to pomeni harmonizacijo telesa, čustev in duha. Med treningom se učimo usklajevati dihanje, koncentracijo in gibanje telesa. Bistvena značilnost tradicionalnega karateja je skladen, celosten razvoj telesa, duha in osebnosti skozi celotno življenjsko obdobje. Tradicionalni karate - to je čista borilna veščina ali BUDO. Cilj je premagati sebe s treningom, oziroma osebni razvoj. Namen je harmonija z vsem okoli sebe.

Osnovni treningi potekajo pod izkušenimi mojstri karateja Gorazda Praprotnika (4.dan) in Matica Logarja (3.dan), ter z Markom Boltinom (1.dan) in Lovrotom Mandelj (1.dan)! Trening poteka 2-krat tedensko v veliki telovadnici Osnovne šola Gradec (v Litiji) in 1-krat tedensko v Osnovni šoli Gabrovka-Dole (v Gabrovki). 
V veliki telovadnici Osnovne šola Gradec potekajo treningi v ponedeljkih in četrtkih od 17.00 do 18.00 ure za začetnike in od 17.00 do 19.00 ure za višje pasove.
V telovadnici Osnovna šola Gabrovka-Dole treningi potekajo ob petkih. 

Vsak trening je sestavljen iz kratkega ogrevanja in vadbe (kata, borba, ...). Za trening karateja je potrebno primerno oblačilo (kimono). Začetniki lahko nekaj treningov opravijo v telovadni opremi.

Klub Kensei je član Slovenske zveze tradicionalnega Karateja in se redno udeležuje tekmovanj in državnega prvenstva, kjer v zadnjih letih dosega vrhunske rezultate v vseh kategorijah.

 

Kadarkoli v času treningov med šolskim letom se ekipi lahko pridružiš tudi ti. 
VLJUDNO VABLJENI!
Oss!


Več informacij:
gmail: kensei.karate@gmail.com
tel.: 041 733 394, Gorazd Praprotnik, predsednik kluba.

Oglejte si tudi