Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Podjetje Chipolo vabi nevladne organizacije k sodelovanju v skupnem projektu

Trboveljsko podjetje Chipolo, ki je s svojim inovativnimi produkti prisotno na globalnem trgu, vabi nevladne organizacije iz zasavske regije k sodelovanju. Želijo si skupnega projekta s katerim bodo z izbrano nevladno organizacijo naslovili družbene ali okoljske izzive.

S konkretnim sodelovanjem z nevladnimi organizacijami si v Chipolo želijo okrepili družbeno odgovornost
podjetja, nevladnikom pa pomagati pri uresničevanju njihovega poslanstva.


Špela Žagar iz marketinga podjetja Chipolo društvom sporoča: »Odločili smo se, da vas podpremo in stopimo v sodelovanje z vami pri uresničevanju poslanstva vaše organizacije."


Vabilo nevladnim organizacijam k sodelovanju s Chipolo so spodbudili na Regionalnem centru NVO z željo po zelo konkretnem povezovanju nevladnega in gospodarskega sektorja v regiji. V ta namen letos organizirajo t.i. Podjetniški meetUP nevladnih organizacij s podjetjem Chipolo, v okviru katerega bodo društva podjetju Chipolo lahko predlagala ideje za sodelovanje. 


Dodatno dozo kreativnosti v procesu priprave in razvoja idej bodo društvom prispevali fantje iz oglaševalske Agencije 101, ene najuspešnejših oglaševalskih in kreativnih agencij v Sloveniji. Na spletnem kreativnem srečanju, ki bo potekalo v okviru podjetniškega meetUP-a bodo fantje iz Agencije 101 nevladnim organizacijam pomagali njihove ideje nadgraditi, izboljšali ali jih le po marketinško »začiniti«.  


Regionalni center NVO je na svoji spletni strani www.consulta.si in njihovi Facebook skupini Za NVO - nevladne organizacije zasavske regije že objavil povabilo nevladnim organizacijam iz zasavske regije k pripravi predlogov za sodelovanje s podjetjem Chipolo. Nevladnikom sporočajo, da bodo na Chipolo veseli najrazličnejših predlogov. V poštev pridejo večji in manjši projekti, ozaveščevalne akcije, dogodki, dolgoročnejši programi, kampanje, pobude itd. Pomembno je le, da ideja smiselno poveže poslanstvo nevladne organizacije in zgodbo podjetja Chipolo.


Nevladne organizacije, ki bodo podale predloge bodo v nadaljevanju povabljene na kreativno spletno srečanje s predstavniki Agencije 101. Namen srečanja z Agencijo 101 je ideje NVO-jev kar najbolje  pripraviti za končno predstavitev podjetju Chipolo.


Sklepna faza Podjetniškega MeetUP-a NVO s Chipolo in Agencijo 101 bo predstavitev oziroma t.i. pitching idej podjetju Chipolo, ki bo prav tako potekal na spletu. Pri vsaki predstavitvi bodo komentar podali tudi predstavniki Agencije 101. Chipolo bodo Izbrali najperspektivnejšo idejo in jo izvedli v sodelovanju z nevladno organizacijo, ki jo bo predlagala.


Podjetniški meetUP NVO s podjetjem Chipolo in Agencijo 101 bo potekal takole:

  • do srede, 5.5.2021, poteka zbiranje prijav in idej za sodelovanje;
  • četrtek, 13.5.2021, od 9.00 do 12.00, kreativno srečanje z Agencijo 101 (Zoom srečanje);
  • četrtek, 20.5.2021, od 9.00 do 12.00, predstavite idej podjetju Chipolo (Zoom Srečanje)

Na podjetniški meeteUP NVO s Chipolo in Agencijo 101 se prijavite na tej povezavi: https://forms.gle/DryK8bEEg95hoUoQ9 (prijave do 5.5.2021).


Več o Chipolo preberite na tej povezavi: https://chipolo.net/sl


Kdo so Agencija 101 in kaj počnejo pa preberite na tej povezavi: https://agencija101.si/


Za dodatne informacije pišite na info@consulta.si ali pokličite na 059 927 619.


Vabljeni, da se prijavite na Podjetniški MeetUp NVO s Chipolo. Vaše ideje bodo nadvse dobrodošle!


Na Chipolo še dodajajo: »Povabite nas k sodelovanju«.


Oglejte si tudi