Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C

Festival Slovo poletju 2017

##VIEWS##
Organizator: JAVNI ZAVOD ZA KULTURO, MLADINO IN ŠPORT LITIJA
Vstopnina: Vstop prost
http://jzk.si/2017/08/11/festival-slovo-poletju-2017/

Letošnji festival Slovo poletju bo že enajsti. Letos, po dveh letih, bomo zopet prepevali dalmatinske pesmi, v zaključnem večeru pa bo pop glasba za odlično gostjo napolnila naša srca. Lepo vabljeni vsak večer ob 20.00 na ploščad pred Športno dvorano v Litiji (v primeru dežja v Športni dvorani). Vstopnine ni. 

Program:

ČETRTEK, 24. avgust

DALMATINSKI VEČER Z GORANOM KARANOM IN ŽENSKO TER MOŠKO VOKALNO SKUPINO LIPA LITIJA

Priznani hrvaški pevec Goran Karan je samostojno glasbeno pot pričel v letu 1997. V svoji bogati karieri je sodeloval na številnih festivalih, prepeval v muzikalih ter na samostojnih koncertih po svetu (Avstrija, Nemčija, Francija, Turčija, ZDA…) in osvajal srca ljubiteljev nepozabnih melodij. Izdal je 6 samostojnih albumov. Svoje uspešnice bo predstavil s svojima instrumentalistoma, skupno pesem pa bodo zapeli tudi skupaj z domačimi pevci. Četrtkov večer bo sicer dalmatinsko obarvan, za kar bodo poskrbeli predvsem pevke in pevci Pevskega društva Lipa z instrumentalisti in znane uspešnice boste po dveh letih spet lahko slišali na našem poletnem festivalu.

VEČER POP GLASBE Z ALENKO GODEC IN  S SPREMLJEVALNIM BANDOM TER PIHALNIM ORKESTROM LITIJA

Alenka Godec je priznana slovenska pevka zabavne glasbe, ki z nepozabnimi nastopi navdušuje številne odre. Prepeva na številnih festivalih ( Ema, Slovenska popevka, Melodije morja in sonca…), na katerih prejema tako nagrade strokovnih žirij kot tudi občinstva. Kar devet albumov je ugledalo svet na njeni bogati glasbeni poti. Trenutno poleg vseh nastopov  prepeva tudi v muzikalu Mamma Mia. V Litiji se bo s svojimi uspešnicami predstavila spremljevalnim bandom in vse ljubitelje pop glasbe čaka nepozaben večer v družbi odlične glasbenice.

Zapela pa bo tudi z  domačim pihalnim orkestom, ki bo pričel petkov večer. PIHALNI ORKESTER LITIJA vodi Vasja Namestnik. S svojo preko 100 letno tradicijo z ubranostjo razveseljujejo domače občinstvo in tudi ta večer bodo popestrili glasbeni zaključek letošnjega festivala. 

Oglejte si tudi