Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
8°C
JUTRI
24°C
13°C
Oceni objavo

Novoletno srečanje novorojenčkov občine Kobarid

V ponedeljek, 19. decembra 2016, je župan Občine Kobarid Robert Kavčič na novoletnem sprejemu novorojenčkov sprejel najmlajše občanke in občane ter njihove starše. Letošnji sprejem je bil šesti po vrsti in nanj je bilo povabljenih vseh 34 otrok rojenih v času od 1. decembra 2015 do 15. novembra 2016 - od tega 16 deklic in 18 dečkov. Povabilu se je odzvalo 27 novorojenčkov in njihovih staršev.

Otroke in starše je sprejel, pozdravil in nagovoril kobariški župan, ki je v svojem nagovoru povzel aktivnosti in prizadevanja, ki jih za najmlajše občanke in občane izvaja občina in druge pristojne institucije v občini. Ob prazničnem času jim je zaželel mirne božične praznike in srečno novo leto. Vsem otrokom in staršem je osebno čestital in predal pozornostno novoletno darilo, ki ga najmlajšim občanom podarja Občina Kobarid.

Za kulturni program so poskrbeli otroci Pevskega zbora Vrtec Kobarid,  ki so pod mentorstvom vzgojiteljic Tine Fratina in Tanje Pagon Miklavič pričarali praznično vzdušje. Na klavirju jih je spremljala Katarina Hudobec, na violini Kristina Lah in na kitari Borut Skočir.

Srečanja sta se udeležili tudi ravnateljica OŠ Kobarid Melita Jakelj in vodja Vrtca Kobarid Martina Kenda.

 
Novoletni sprejem se je zaključil v prijetnem prazničnem vzdušju.



Oglejte si tudi