Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
14°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

KONCERT: NUŠKA DRAŠČEK


 

Nuška Drašček prihaja prvič v Kobarid!

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Nuška Drašček prihaja 17.3.2019 prvič v Kobarid! 
V zadnjem letu je Nuška gostovala po vsej Sloveniji s svojim najnovejšim projektom RE-BELLE (Posvečeno Piaf). Lanskega marca je namreč pri založbi ZKP RTV Slovenija izdala novo zgoščenko s šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf in na kateri sodeluje tudi Boris Cavazza. Zgoščenka je naletela na izvrstne kritike. 
Na tokratnem koncertu v Kobaridu pa se bo Nuška občinstvu predstavila s širokim repertoarjem in pravim prerezom njenega umetniškega delovanja. Prisluhnili boste lahko najlepšim popevkam, njenim priredbam slovenskih ljudskih pesmi, šansonom in mednarodnim uspešnicam.
Nuška Drašček bo na koncertu nastopila ob spremljavi odličnih glasbenih spremljevalcev: pianista Blaža Jurjevčiča in tolkalista Vida Ušeničnika.

Nuška Drašček je v zadnjih mesecih blestela na najrazličnejših odrih in v zelo različnih vlogah. V Nemčiji, Belgiji in Sloveniji je pela glavne vloge v opernih produkcijah (Pepelka/Rossini, Carmen/Bizet in Lepotica/Glass), po Sloveniji gostovala s projektom RE-BELLE, pripravila novi celovečerni koncertni spored z našo priznano violinistko Anjo Bukovec, posnela novo skladbo in video Domovini z raperjem Zlatkom v okviru promocijske kampanje Slovenske turistične organizacije "Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo" in za nameček bila še so-voditeljica Maria Galuniča na zadnji Slovenski popevki.

Prodaja vstopnic: 
Vstopnice so na voljo v TIC KOBARID (ZELENA HIŠA), Trg svobode 16, Kobarid, vsak delovni dan od 9.00 do 16.00  in eno uro pred koncertom v Kulturnem domu Kobarid.
Cena vstopnice: 12,00 eur.
Cena vstopnice na dan koncerta: 15,00 eur.

Lokacija: Stresova ulica 2, 5222 Kobarid

 

Oglejte si tudi